Home

3 pv kurssi

Perustajat

Jäsenille

Home    Kultaisen Ajan jäsenyys    3 pv kurssi       Create       Perustajat        Jäsenille

Tervetuloa

Kultaisen Ajan jäsenyys

Namaste Rakas Suomen Oneness-yhteisö!

Kultaisen Ajan jäsenohjelmaan ilmoittautuminen on nyt auki. Ohjelma alkaa kesäkuun 2022 alusta. (Ensimmäisellä kaudella (2021-2022) jäsenyyden nimi oli 74000 Deeksha Yajna)

2021-2022 -kauden aikana yli 5000 ihmistä on saanut valaistumisen lahjaksi ja on kokenut uskomattoman muutoksen. Suhteet ovat muuttuneet siten, että perheiden ja ystävien kesken koetaan enemmän yhteyttä ja rakkautta. Mielen lörpöttely on hiljentynyt. Mieli toimii tarvittaessa, muuten kokemus on valtava hiljaisuus ja sisäinen avaruus. Päätöksenteko on parantunut sisäisellä ohjauksella, joka vähentää viivyttelyä ja huonoja valintoja. Terveys ja henkinen hyvinvointi ovat parantuneet.

Jotkut kokevat synkronointia, joka johtaa pyrkimyksissä onnistumiseen ja taloudelliseen hyvinvointiin. On virtausta ja enemmän luottamusta sisäiseen ohjaukseen, joka poistaa ahdistusta tulevaisuudesta. Sydän kukoistaa myötätunnosta muita kohtaan, joten kärsimystä ja arvostelua on vähemmän. Sisäinen jumalallinen läsnäolo on käsin kosketeltavaa, ja tarkoituksen ja täyttymyksen tunne on suurempaa. Koetaan pyyteetöntä rakkautta ja rajatonta iloa.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Kun tulet Kultaisen Ajan jäseneksi, saat osallistua kuukausittain järjestettävään kurssiin sekä hyödyntää useita muita etuja viikoittain. Kurssilla saat joka kuukausi Sri Bhagavanin läsnäolon ja viisauden, jota seuraa syvä prosessi. Se on kuin menisi Intiaan joka kuukausi – mutta nyt Intia on tulee meidän luoksemme!

Kurssilla saat vastaanottaa erityisen prosessin, jonka Sri Bhagavan on aloittanut valaistumista varten. Lisäksi käytetään pyhiä muinaisia rituaaleja. Valokuvamme ja nimemme on sijoitettu pyhään kultaiseen ruukkuun Satyalokassa, ja erityisiä rukouksia ja pyhiä lauluja tehdään päivittäin valaistumiseksemme.

Kurssi pidetään englanniksi, mutta tulkkausta on tarjolla pienestä hinnasta.

Mitä saat vastaanottaa Kultaisen Ajan -ohjelmassa?

 • Kaksitoista live-darshan -tapaamista verkossa Sri Amma Bhagavanin kanssa – Näissä tehokkaissa kuukausittaisissa tapaamisissa Sri Bhagavan jakaa tietoa ihmisen tilasta ja ihmiskunnan mahdollisista tulevaisuudesta ilmestyksiin perustuen. Joka kuukausi osallistujat saavat mystistä aivokirurgiaa, jotta valaistuminen voi tapahtua. Darshan -tapaamisiin on saatavissa tulkkaus suomeksi.

 • Voimallinen siunaus Sri Amma Bhagavanilta – Kaikki ohjelman osallistujat saavat voimallisen siunauksen Sri Amma Bhagavanilta valaistumiseen. Lisäksi saat siunauksen terveydelle, vauraudelle ja ihmissuhteille, jotta voidaan kokea täyttymystä sekä henkisissä että aineellisissa tarpeissa tai toiveissa.

 • Darshanien tekstit kirjoitettuna (transkriptit) – Darshanien transkriptit ovat luettavissa jälkeenpäin. Pystyt lukemaan, kertaamaan ja ottamaan vastaan tietoja, jotka on kerrottu darshanin aikana vastauksena osallistujien kysymyksiin. Tekstit ovat loistava lähde, johon voi palata uudelleen ja tarkistaa tärkeimpiä käsitteitä.  Lisäksi joka kuukausi järjestetään erillinen Zoom, jossa darshanin teksti luetaan suomeksi. Silloin teksti on helppo vastaanottaa omalla äidinkielellä.

 • Viikoittaiset online-tapaamiset huipputilaan valmistautumiseksi – tunnin mittainen istunto joka viikko (lauantaina), paitsi Darshanin viikonloppuna. Tapaamisen aikana puhdistetaan vanhaa karmaa ja luodaan syvempää yhteyttä sinun ja jumalallisen läsnäolosi välillä.

 • Täydenkuun valaistumisprosessi joka kuukausi – Täydenkuun aikana  tehdään erityisiä rituaaleja, jotka nopeuttavat valaistumista planeetalla. Rituaalit suoritetaan Satyalokassa, Intian pyhällä kampuksella, josta ykseysilmiö sai alkunsa.

 • Munkkien päivittäiset rukoukset ja rituaalit – Nimesi ja valokuvasi lähetetään pyhään Satyalokan kampukseen, jossa munkit rukoilevat ja lausuvat pyhiä mantroja päivittäin valaistumisesi puolesta.

 • Kuukausittainen kysymyksiä ja vastauksia -tapaaminen oppaan kanssa Intiasta – Kysymyksiä saattaa syntyä, kun aloitat 74 000 Deeksha Yajna -ohjelman tai ohjelman aikana. Kokemuksesi tukemiseksi oppaamme Intiasta pitää suoria online kysymyksiä ja vastauksia -tapaamisen kuukausittain.

 • Telegramin foorumit keskustelua ja yhteydenpitoa varten – Voit jakaa kokemuksiasi, saada tukea ja kuulla muilta ryhmän jäseniltä, kuinka he ovat kokeneet ihmeiden, muutoksen ja valaistumisen eri piirteitä ja tuntomerkkejä. Suomen jäsenille on lisäksi oma WhatsApp -ryhmä, jossa on helppo käydä keskustelua omalla äidinkielellä. Ryhmästä saa tietoa ajankohtaisista tapahtumista

74 000 Deeksha Yajna -kurssin edut Sri Bhagavanin kanssa

 

 • Sinusta tulee 74 000 Deeksa Yajna -ryhmän rekisteröitynyt jäsen

 • Nimesi ja valokuvasi säilytetään kultaisessa pyhässä ruukussa Satyalokassa ja erityiset rukoukset ja siunaukset tehdään joka kuukausi valaistumisesi puolesta.

 • Osallistut syvälliseen Pujaan, pyhään seremoniaan, joka aloittaa kurssin suoran lähetyksen Satyalokasta, Intiasta.

 • Saat osallistua Täydenkuun -meditaatioon ja saat voimakkaan Deekshan, josta jumalallinen tietoisuus ladataan.

 • Pääset osallistumaan muuntavaan Satsangiin joka sunnuntai meditatiivisten prosessien ja opetusten avulla. (Huomaa, Satsangia ei ole kurssiviikonloppuna)

 • Saat kolminkertaisen siunauksen terveydelle, vauraudelle, ihmissuhteille, maallisille ja henkisille tarpeille (”Iham” ja ”Param”,)

 • Kun tulet Intiaan, sinulla on mahdollisuus vierailla Nemamin ja Satyalokan pyhillä kampuksilla tiettyinä aikoina.

OMINAISUUDET

Seuraavassa on 31 Valaistumisen laatua, joiden avulla voit takistaa omaa tilaasi ja tilasi muuntumista.

1. Ei kärsimystä.

2. Ei elämän tapahtumien kantamista mukana pakonomaisena automaattisena ajattelemisena. Ei stressiä.

3. Ei ristiriitaa

4. Ei vertailua.

5. Ei henkistä loukkaantumista.

6. Ei syyttämistä.

7. Ei syyllisyyttä.

8. Ei pelkoa

9. Ei tuomitsemista.

10. Ei sisäistä dialogia.

11. Ei mieleen, ajatuksiin ja itseen samaistumista.

12. Sisäinen hiljaisuus.

13. Energiaa.

14. Todistaminen sille ”mikä on”.

15. Läsnäolo.

16. Todellisuuden kokeminen sellaisena kuin se on.

17. Rakkaus ilman syytä.

18. Rajaton Ilo.

19. Sisäinen Rauha.

20. Eläminen tässä hetkessä.

21. Myötätunto.

22.Näkijä, näkeminen ja nähtävä ovat yksi ja sama.

23. Näkeminen, kuinka siellä ei ole persoonaa vaan persoonallisuuksia, jotka riippuen jostakin nousevat ja riippuen jostakin, laskevat.

24. Kaikki on prosessia.

25. Valaistunut vaihtaa lintunäkökulmasta madon näkökulmaan ja madon näkökulmasta lintunäkökulmaan tilanteen mukaan.

26. Valaistunut virtaa elämän kanssa.

27. Olet kuskiton auto. Sinua kontrolloi useanlaiset ohjelmat.

28. Virtaa kohtalosi kanssa.

29. Herännyt omistaa asioita, mutta se ei johda siihen että asiat alkaisivat omistamaan häntä.

30. Nähdä tosi totena ja valheellinen valheena.

31. Kokea todellisuus sellaisena kuin se on.

TULKKAUS SUOMEKSI

Kaikille Sri Bhagavanin kursseille ja muille jäsenyyteen liittyviin tapahtumiin tarjotaan samanaikaista käännöstä/tulkkausta suomeksi kertamaksuna 30€ / jäsenyyskausi. Kerro ilmoittautuessasi, tarvitsetko tulkkausta suomeksi. Jos valitset tulkkauksen, voit silti halutessasi kuunnella lähetystä myös englanniksi. Kielen vaihtaminen onnistuu myös kurssilähetyksen aikana.

Kurssi pidetään aina joka kuukauden viimeisenä lauantaina.

REKISTERÖINTI- ja hintatiedot

Kultaisen Ajan 2022-2023 -jäsenohjelman hinta on 605 € koko vuodelta.

Hintaan sisältyy kaikki ohjelman tapaamiset 1.  kesäkuuta 2022 – 27. toukokuuta 2023.

Suomenkielinen tulkkaus koko vuodelle maksaa 30€

1) 1) Maksa maksu $625 

2) Täytä ilmoittautumislomake

3) Lähetä kasvokuvasi osoitteeseen: gam.finland@gmail.com

Jos osallistuit ensimmäisellä kaudella (74000 Deeksha Yajna 2021-2022),
huomaathan, että nykyiset Zoom-linkit vanhenevat toukokuun lopussa. Jos haluat liittyä Kultaisen Ajan 2022-23 jäsenohjelmaan, ilmoittauduthan ajoissa, 
jotta ehdit mukaan kesäkuun ensimmäisen viikon lähetykseen.  Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä: gam.finland@gmail.com

VALAISTUMISEN KOKEMUKSIEN JAKAMISIA

Life after 74000 Deeksha Yajna  – Episode 1

Life after 74000 Deeksha Yajna  –  Episode 2

Life after 74000 Deeksha Yajna – Episode 3

Life after 74000 Deeksha Yajna episode 4