AWAKENING TO THE GOLDEN AGE

Velkommen til Golden Age Nordic!

Denne hjemmeside er dedikeret til at støtte de spirituelle avatarers vision SriAmmaBhagavan om at etablere en golden age for oplysning, hvor mennesket kan leve i en tilstand af ubetinget kærlighed og glæde, føle sig forbundet med alle levende væsener og naturen som helhed og opleve indre frihed .

Golden age har to aspekter: det ydre og det indre. Den ydre golden age vil opstå gennem fremskridt inden for videnskab og teknologi i den nærmeste fremtid. For at nyde den ydre golden age skal den suppleres af den indre golden age, som er præget af kærlighed og glæde uden årsag, indre fred, medfølelse og et liv i enhedsbevidsthed.

 

For at påvirke verden som helhed behøver kun en lille procentdel af menneskeheden at indgå i en opvågning til en højere bevidsthed. Denne side er dedikeret til dig, der føler et kald i hjertet for at bidrage til verden ved at gå ind i en oplysningsproces.

Sri Amma Bhagavan er spirituelle avatarer som er her for at opfylde visionen og missionen om at etablere den gyldne tidsalder med hjælp fra det store medfølende lys.

KOM MED PÅ REJSEN

CREATE-kurset

                                ___________

CREATE-kurset er unikt. Du vil lære, hvordan programmer i det underbevidste sind styrer og begrænser dit liv. På tre korte timer går du ud over intellektuel viden til uforlignelig transformation og mystiske oplevelser. Du vil hæve dig over blokkene til et vellykket, bemyndiget, lykkeligt liv. Hvert kursus fokuserer på et specifikt aspekt – sundhed, rigdom, forhold eller succes.

Dette kursus er en god introduktion til Golden age movements lektioner og processer til at uddybe din transformation

LÆS VIDERE >>

74000 DEEKSHA YAJNA

                                ___________

74.000 Deeksha Yajna er en årelang, månedlig oplysningsklasse. Deeksha betyder velsignelse eller velgørenhed. Yajna refererer til ritualer eller ritualer til specifikke formål. For første gang i den berømte historie bliver folk oplyst i masser af det store medfølende lys. Denne gruppe vil en dag oplyse andre og hjælpe med at løfte og omforme menneskeheden.

Du kan være en del af de 74.000, der er oplyste. Hvis dette taler til dit hjerte, så fortsæt med at læse.

LÆS VIDERE >>

Journey into the Golden Age

3 dages kursus

                                ___________

Tag på en kraftfuld tre-dages rejse for at lære hellig lære og visdom fra Sri Amma Bhagavans levende spirituelle avatarer. Denne sjældne live online begivenhed giver dig mulighed for at gå gennem en dyb indre rejse med healing og opvågnen, mens du er i dit eget hjem.

På dette kursus transformeres din indre dialog, så du ikke længere forstyrres af at besejre selvsnak. Du uddyber også din bevidsthedstilstand og forbindelse til andre og verden omkring dig.

LÆS VIDERE >>

PEAK STATE overførsel

                                ___________

Peak State er en høj bevidsthedstilstand der overføres fra en person, der er blevet initieret til at overføre denne tilstand.

Peak State kan bringe indre fred, glæde, ro og lyksalighed. Det kan også være, at du ikke føler noget de første par gange, det er også helt ok.

Jo flere gange du får Peak tilstanden, jo mere dyb bliver din tilstand og du får en dybere forbindelse med dit Højere Selv/Nærvær/ Den Indeboende Kraft.

REGISTRERING

 

Kontakt: nordicorg108@gmail.com