Awaken to Your Light!

How Enlightenment can easily become YOUR reality and bring a Joyful life!

23. april kl 15-18

Velkommen til en lokalitet nær dig, for at mødes og høre musik, høre Oplyste fortælle om deres tilstand og deltage i meditationer som fordyber din kontakt med dit sande jeg!

Anette

Värd: Anette Carlström

Kristian

Musiker: Kristian Thorsager

Awaken to Your Light!

How Enlightenment can easily become YOUR reality and bring a Joyful life!

23.april kl 15-18

Velkommen til en lokalitet nær dig, for at mødes og høre musik, høre Oplyste fortælle om deres tilstand og deltage i meditationer som fordyber din kontakt med dit sande jeg!

At leve et fantastisk, glædesfyldt liv, befriet fra lidelse er muligt her og nu, og dette er allerede blevet virkeligheden for tusinder af mennesker verden over. Når du bliver oplyst lever du i en tilstand af glæde og kærlighed uden årsag, samhørighed med andre og med naturen, og du slipper indre lidelse og konflikter. Ved at vokse i bevidsthed bidrager du også til dine nærmeste og til hele verden.

Du vil også blive guidet gennem en meditativ proces ind i Peak State. Peak State er en høj bevidsthedstilstand der kan opleves som indre glæde, kærlighed, lyksalighed, kontakt med dit indre jeg m.m.

Til sidst fortæller vi om hvordan Du kan få dette fantastiske permanente skifte i bevidsthed som kaldes Oplysning og begynde virkelig at LEVE!

Hele eventet sendes live til en lokalitet tæt på dig. Det sendes live fra flere nordiske lokaliteter hvor de medvirkende befinder sig.

Sproget vil for det meste være svensk, og der tilbydes oversættelse til dansk og finsk.

Hillerød, Aalborg, Mols,

Sverige: Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Göteborg, Norrköping, Sveg, Hedemora
Finland: Alavieska,Kouvola, Isokyrö, Joensuu, Koupio, Kyyjärvi, Lappeenranta, Tampere
Anette Carlström värd

Vært for eventet er Anette Carlström; taler, forfatter mantrasanger og terapeut i Holistisk medicin. Anette har gennem de sidste 20 år rejst verden rundt og undervist ud fra egne erfaringer på kurser, foredrag, Satsange og meditationsarrangementer. Hun giver behandlinger, kurser og åndlig vejledning, både fra sin klinik i Helsingborg samt online. 

Anette har skrevet 2 roste bøger om bevidsthedsudvikling og Oplysning, ”Fra Hjertet” og ”Namaste” som tager læseren med på en rejse i livets mystiske sandheder som gemmer sig i vores hverdag.

Kristian Thorsager

For yderligere at forhøje energien vil Kristian Thorsager synge og spille for os. Hans smukke rørende musik sendes live fra Hillerød til alle lokaliteter. Vi får mulighed for at synge med, og derved gå dybere ind i en meditativ, fredfyldt tilstand. Kristian er en dansk sanger som arbejder indenfor flere forskellige traditioner. Han skriver sine egne sange med engelske tekster, samtidigt med at han har rødder i den gamle yogapraktik med mantrasang på sanskrit. Han har udgivet flere Albummer.

Anette og Kristian vil komme til at være i Hillerød, og derfra vil de blive sendt live til alle lokaliteterne i Sverige – Danmark- Finland.

“Words cannot describe the beauty!”

 

Tre Oplyste fra Norden deler sine oplevelser og besvarer spørgsmål. Du vil komme til at høre om deres oplevelse af livet, med nærvær og sand kontakt til dem selv, og om vejen dertil. At lytte til Oplyste er ubeskriveligt. Vi bliver en del af den fantastiske energi som skabes. At lytte til Oplyste dele deres virkelighed vil også hjælpe dig i din egen rejse.

Eva Peterson delning
Jarkko Pesu delning
Viveka delning

Söndag 23 april

kl. 15.00 – 18.00

 

Plats – Danmark: Hillerød, Aalborg, Mols

Pris: 150 DDK.

TILMELD DIG I DEN PÅGÆLDENDE BY I DANMARK