Home

3 pv kurssi

Perustajat

Jäsenille

Home      Kultaisen Ajan jäsenyys      3 pv kurssi       Create       Perustajat        Jäsenille

SYVÄ HENKISEN MUUTOKSEN KURSSI

– 3 PÄIVÄN KURSSI – ONLINE

MUUTOS TIETOISUUDESSA

3 PÄIVÄN KURSSI

KULTAISEN AJAN KURSSI

3 PÄIVÄN KURSSI – ONLINE

17.-19. marraskuuta 2023

Suurella ilolla voimme kertoa, että on tullut aika, jolloin valaistuminen on alkanut ympäri maailmaa! Monet heistä ovat osallistuneet 3 päivän kurssiin, Heräämiseen kultaiseen aikaan (Awakening into Golden Age). Kurssi sisältää 3 intensiivistä oppimispäivää, joissa prosessit auttavat sinua saamaan armon voiman. Kurssi lähetetään suorana lähetyksenä Intiasta ja voit osallistua siihen suoraan omassa kodissasi. Kurssin osallistujat ovat Euroopasta, Venäjältä ja Etelä-Afrikasta.

Aloita hämmästyttävä 3 päivän matka korkeamman tietoisuuden tilaan henkisten avatarien Sri Amma Bhagavanin ja ohjattujen prosessien ohjaamana.

NYT ON KÄÄNNETTY SUUREMPI VAIHDE TIETOISUUDEN MUUTAMISEKSI VALAISTUMISEKSI

Taustaa: Sri AmmaBhagavan on työskennellyt viimeisten 850 vuoden aikana jatkuvasti ihmiskunnan valaistumiseksi eri inkarnaatioiden kautta. Heidän tekemänsä kovan työ ylittää ymmärryksen. Valaistuminen on neurobiologinen prosessi, joka tapahtuu aivoissa ja jossa jopa aiemmat neurologiset yhteydet, joiden syy aiheuttaa kärsimystä todellisuuden käsityksessämme, muuttuvat niin, että voimme kokea elämän rajattomuuden.

Kurssin sisältö: Herääminen kultaiseen aikaan -kurssilla meitä ohjataan syvien meditatiivisten prosessien kautta, jotta voimme katsoa omaa elämäämme, kohdata tarvitsemamme tapaamiset ja ottaa yhteyttä ja ankkuroida itsemme suureen myötätuntoiseen valoon. Kurssi on loistava tilaisuus valmistautua suureen neurobiologisen muutoksen lahjaan, jonka suuri myötätuntoinen valo antaa.


3 päivän kurssin tavoitteena on:

  • valmistella 74000 valaistunutta antamaan heille valmius valaista ihmiskuntaa
  • muuntuminen, joka tarkoittaa sisäisen dialogin muutosta myönteisemmäksi, joka puolestaan vaikuttaa myönteisesti terveyteen, vaurauteen ja ihmissuhteisiin.
  • antaa ihmiselle/yksilölle voima Valaista muita jo ennen kuin 74000 on täynnä.

Sri AmmaBhagavanin työ kautta aikojen kantaa nyt hedelmää. Kuinka siunattuja me olemmekaan, kun elämme juuri tätä aikaa ja saamme tämän lahjan elämämme aikana! Tervetuloa liittymään valaistumiseen suunniteltuun kolmen päivän kurssiin, joka on perustettu valaistumisen avatarien, rakkaan Sri AmmaBhagavanin.

Tule mukaan tälle uskottaman hienolle muuntavalle matkalle!

Se on uskomaton lahja!

Me kaikki tiedämme, että ihmiskunta tarvitsee enemmän korkean tietoisuuden yksilöitä. Jokainen löytää tämän omalla tavallaan.

TÄLLÄ KURSSILLA KOET:

  • Syvästi muuttavia opetuksia ja prosesseja, jotka auttavat sinua muutoksessa ja antavat viisautta elää muuttuneessa tietoisuuden tilassa.

  • Muuntumista, joka tarkoittaa sisäisen dialogin muutosta myönteisemmäksi, joka puolestaan vaikuttaa myönteisesti terveyteen, vaurauteen ja ihmissuhteisiin.

  • Initiaatio onnellisuusmeditaatioon ja sen ohjaamisee

Tunnetko jo sydämessäsi kutsun osallistua?
Tervetuloa 3 päivän kurssille

REKISTERÖINTI KURSSILLE – ONLINE!

Viimeinen ilmoittautumispäivä tässä kuussa
13. marraskuuta 2023

 

KURSSIN HINTA ON:

1040€ or $1040 + organisointimaksu

 

Tervetuloa tälle upealle matkalle!
Suomen GAM-tiimi

Jarkko, Suvi ja Marjo

Lisätiedot ja yhteydenotot:

gam.finland@gmail.com