Menestys jatkuu ja on nyt tullut Suomeen!

Sri Kalki Soma Deeksha tapahtuma

Pyhä Mantrakonsertti Anette Carlströmin kanssa

Menestys jatkuu ja on nyt tullut Suomeen!

Sri Kalki Soma Deeksha tapahtuma

Pyhä Mantrakonsertti Anette Carlströmin kanssa

Pyhä lahja ja parantumisen katalysaattori

Tampere

19. elokuuta

Mitä Soma on?

Somaa on kutsuttu jumalten eliksiiriksi, mystiseksi juomaksi. Soma on fyysinen ihme, jonka avatarit Sri Amma ja Sri Bhagavan*, Golden Age Movementin (GAM) perustajat, ovat manifestoineet armollaan. Soma on energialataus korkeammista maailmoista. Soman aines on armon fyysinen sivutuote, ja sitä on monessa muodossa – siunattua vettä, hunajaa, kurkumaa, kumkumia (punainen jauhe), vibhuti (pyhä tuhka).

Aikaisempina vuosisatoina ihmiset menivät Himalajan vuorille keräämään kasveja, joista valmistettiin Somaa. Nyt portaali on avautunut ja voimme vastaanottaa fyysisen mystisen latauksen, joka tuo ihmeitä elämäämme.

Sri Amma & Sri Bhagavan sanoo:

”Ihmeet eivät ole luonnonlakien rikkomuksia.

Ne noudattavat korkeampia lakeja.”

vatten glas

Tavallinen vesi manifestoituu Somaksi erityisten rukousten jälkeen.

Kultaisen Ajan Liikkeeseen osallistuvat henkilöt

Kursseihin ja Soma -tapahtumiin osallistuneet ovat saaneet hyötyä ihmeistä jo vuosien ajan. Jotkut todistukset ovat uskomattomia – leikkausta ei ole tarvittu, läheltä piti -tilanne on vältetty, työpaikka on turvattu, yritys on muuttunut hädin tuskin selviytyvästä kukoistaviksi, ihmissuhteet ovat parantuneet, odottamattomia taloudellisia tapahtumia on tapahtunut, ongelmia on ratkaistu. Nämä ovat vain joitakin kertomuksia.

Tuhansia on autettu

yksinkertaisesti vastaanottamalla

Somaa.

Haluatko sinäkin vastaanottaa sitä?

Miksi Soma tapahtuu nyt?

Soma antaa sinulle mahdollisuuden kokea sisäistä rauhaa ja korkeamman tietoisuuden tiloja tänä maailmanlaajuisen mullistuksen aikana. Se tuo paranemista, ongelmien ratkaisua, oivalluksia omasta elämästä ja poikkeuksellisen yhteyden jumalalliseen. Nämä Sri Amma Bhagavanin antamat lahjat ovat portteja Suureen Myötätuntoiseen Valoon ja henkilökohtaiseen Jumalalliseen.

 

Divine Light

Suuren Myötätuntoisen Valon symbolinen kuva.

Soma on täällä valmistamassa tietoisuutta valaistumiseen:

  • Hiljentääkseen kärsimystä aiheuttavan mielen lakkaamattoman höpinän,

  • Aktivoi syyttömän ilon

  • Tukee ihmiskunnan transformaatiota erillisyyden illuusiosta ykseyden kokemukseen – sisäiseen Kultaiseen Aikaan.

Anette trumma

Tapahtuma alkaa Anette Carlstömin pyhällä Mantrakonsertilla. Ohjattujen meditaatioiden ja sanskriitin kielisten mantrojen kautta sinut johdatetaan syvälle sisimpääsi, läsnäoloosi.

Kuka on Sri Amma Bhagavan

Sri Amma Bhagavan on Sri Kalki Soma Deekshan luoja ja heillä on visio kaiken ihmiskunnan kärsimyksen lopettamisesta, jotta ennustettu Kultainen Aikakausi voi toteutua planeetalla.

Jotta tämä voi tapahtua, monien ihmisten on siirryttävä valaistuneeseen tietoisuuden tilaan. Sille on ominaista muun muassa mielenrauha, ilo ja rakkaus ilman syytä – kokemus siitä, että on yhtä kaiken kanssa. Itse siirtymä tapahtuu neurobiologisten muutosten kautta, ja juuri nyt monet ihmiset ympäri maailmaa kokevat valaistumista ja valaistuneita tietoisuuden tiloja, jopa täällä Suomessa!


OSALLISTUJIEN KOKEMUKSET

”Lokakuussa minulle tehtiin lantion ultraäänitutkimus, jossa todettiin, että vasemmassa munasarjassa oli kaksi kystaa, ja minulle kerrottiin, että kyseinen munasarja on ehkä poistettava. Minua siunattiin menemään marraskuussa La Jollassa, Kaliforniassa sijaitsevaan somakeskukseen ja sain voimakkaan somakokemuksen. En edes ajatellut parantumisen tarvetta siellä ollessani. Menin takaisin toiseen ultraäänitutkimukseen 15. joulukuuta, ja munasarjan kystat ovat täysin poissa!

Mikä ihme!”

  ”Minulla oli poikkeuksellinen kokemus tapahtuman aikana, kun katsoin Suurta Myötätunnon Valoa, kaikki hiljeni täysin. Jokainen solu kehossani alkoi värähtelemään. Käteni kävivät hyvin kuumiksi, kun pitelin vesipulloa. Tunsin lämmön kulkeutuvan ylös selkärankaani ylös kruunu chakraani. Se avautui kuin kukka. Sydämeni puhkesi ilosta. Katsoin alaspäin vesipulloa, siinä oli kuplia kuin se olisi hiilihapotettu. Vesi maistui hunajalta.”

Julia

”En ole koskaan maistanut mitään näin hyvää, ja se sai minut tuntemaan oloni hyväksi, oikeastaan onnelliseksi. Rukoilin heti ”ihmettä”. Minulla on Ford Bronco, jota olen yrittänyt myydä kolme vuotta. Tapahtuman jälkeen sain kaksi puhelua. Myöhemmin päivällä yksi ihmisistä tuli ja osti sen suoraan käteisellä ja maksoi enemmän kuin pyysin. Hän sanoi, että se oli auto, jota hän oli etsinyt pitkään.”

Mike

”Heti somarukouksen jälkeen tunsin suurta kiitollisuutta. Tunsin sydämeni avautuvan ja kyyneleet virtasivat poskilleni. Tämä on minulle hyvin erityistä, koska olen tuntenut Kiitollisuutta vain kerran aiemmin, monta vuotta sitten. Siitä lähtien olen odottanut, että tämä tunne syntyisi uudelleen. Toivon, että tämä on alku monille uusille kiitollisuuden kokemuksille, koska se on niin kaunis ja nöyrä tunne. Voisin käyttää sitä”

Ludo

”Olin ollut fysioterapiassa 6 viikkoa enkä ollut voinut mennä töihin. Soman jälkeen minuun sattui aluksi paljon. En pystynyt seisomaan, minun oli istuttava. Mutta 15 minuutin kuluttua kipuni oli 80-prosenttisesti poissa. Seuraavana päivänä, heräsin ilman kipua. Voin tehdä sen kaiken uudelleen! Kiipesin jopa ikkunan läpi katolle kahdesti tänä aamuna suoristamaan antenniani, eikä minulla ole vieläkään kipua!”

Michael

Minulle vesi maistui enemmän tai vähemmän normaalilta, mutta tyttäreni India (7-vuotias) oli iloinen, koska se oli hänen mielestään erittäin hyvää ja makeaa, ja hän joi melkein koko pullon itse.

Tunnen ykseyttä, syvää hiljaisuutta, kaikki ympärillä liukenee ja on silti havaittavasti läsnä. Selkeä läsnäolo. En tunne aikaa, voin vain istua siinä.

Näin paljon valoa ja AmmaBhagavanin. Näin, miten he toimivat kehoni vasemmalla puolella, erityisesti silmien alueella ja leuan alueella se oli hyvin kirkas.

Näin selvästi muodonmuutoksen ihmisten kasvoilla vain lyhyen ajan kuluttua. Tiedättekö, kun ihmiset katsovat teitä ja heidän silmistään loistaa todellista rakkautta? Oli kuin RAKKAUS olisi juuri vallannut ryhmän ja he lähettäisivät sitä ulos silmiensä kautta. Se oli uskomattoman koskettavaa ja kaunista.

KOKEMUS ON VOIMAKKAAMPI KUIN

1000 SANAA

SOMA ON SINUA VARTEN!

Älä menetä tätä elämää muuntavaa tapahtumaa! Voit kokea Soman tapahtumassa ja tuoda oman vesipullosi ja saada sen muutettua Somaksi henkilökohtaiseen käyttöön ja jaettavaksi muiden kanssa.

KOKEMUS ON VOIMAKKAAMPI KUIN

1000 SANAA

SOMA ON SINUA VARTEN!

Älä menetä tätä elämää muuntavaa tapahtumaa! Voit kokea Soman tapahtumassa ja tuoda oman vesipullosi ja saada sen muutettua Somaksi henkilökohtaiseen käyttöön ja jaettavaksi muiden kanssa.

Tietoa tapahtumasta Tampereella: 

Hinta: 30€

Aika:  19. elokuuta 2023, klo 12-14

Paikka: Lapland Hotels Tampere

Osoite: Yliopistonkatu 44, Tampere

Sri Amma & Sri Bhagavan ovat antaneet meille Soman oikotienä tietoisuuden nostamiseen ja poikkeuksellisten henkilökohtaisten ihmeiden luomiseen. Soma on ainutlaatuinen jokaiselle ihmiselle ja sellaisena se muuttuu vastaanottajan yksilöllisten tarpeiden mukaan.