Home

74000 Deeksha Yajna

3 pv kurssi

Perustajat

Jäsenille

Home       74000 Deeksha Yajna      3 pv kurssi       Create       Perustajat        Jäsenille

AWAKENING TO THE GOLDEN AGE

Tervetuloa Golden Age Suomen sivuille!

Tämä sivusto on omistettu tukemaan SriAmmaBhagavanin henkisten avatarien visiota valaistumisen kulta-aikaa, jossa ihminen voi elää ehdottoman rakkauden ja ilon tilassa, tuntea yhteyden kaikkiin eläviin olentoihin ja luontoon kokonaisuutena ja kokea sisäisen vapauden .

Kultakaudella on kaksi puolta: ulkoinen ja sisäinen. Ulkoinen kulta-aika syntyy tieteen ja tekniikan kehityksen myötä lähitulevaisuudessa. Jotta voisimme nauttia tuosta ulkoisesta kulta -ajasta, sitä on täydennettävä sisäisellä kultakaudella, jolle on ominaista rakkaus ja ilo ilman syytä, sisäinen rauha, myötätunto ja eläminen ykseystietoisuudessa.

Vaikuttaakseen maailmaan kokonaisuudessaan vain pienen osan ihmiskunnasta täytyy herätä korkeampaan tietoisuuteen. Tämä sivusto on omistettu sinulle, joka tunnet sydämessäsi paloa osallistua maailman valaistumisprosessiin.

Sri Amma Bhagavan ovat hengellisiä avatareja, joilla on visio ja tehtävä luoda kulta-aika Suuren myötätunnon valon avulla.

LIITY MATKAAN

CREATE -kurssi

                                ___________

CREATE -kurssi on ainutlaatuinen itseoivalluksen voimallinen kokemus. Opit kuinka alitajunnan ohjelmat hallitsevat ja rajoittavat elämääsi. Kolmen tunnin aikana pääset älyllisen tiedon ulkopuolelle vertaansa vailla olevaan muutokseen ja salaperäisiin kokemuksiin. Se auttaa kokemaan tietoisuutta ja kuinka voimme vaikuttaa kykyymme luoda. Jokaisella kurssilla osallistuja saa 2 lahjaa: yhden maallisen lahjan ja yhden henkisen lahjan. Eri kurssikerrat keskittyvät tiettyyn teemaan – terveyteen, vaurauteen, suhteisiin tai menestykseen.

Tämä kurssi on hyvä johdanto Kultaisen Liikkeen oppitunteihin ja prosesseihin muutoksesi syventämiseksi.

Lue lisää >>

74000 DEEKSHA YAJNA

                                ___________

74 000 Deeksha Yajna on vuoden mittainen kuukausittainen valaistumisen kurssi (kesäkuusta 2021 – toukokuuhun 2022).  Deeksha tarkoittaa siunausta tai hyväntekeväisyyttä. Yajna viittaa rituaaleihin tai rituaaliin tiettyä tarkoitusta varten. Ensimmäistä kertaa historiassa joukoittain ihmisiä valaistuu Suuren myötätuntunnon valosta. Tämä valaistuneiden ryhmä valaisee jonain päivänä muita ja auttaa muuttamaan ihmiskuntaa. Kurssin tavoitteena on kaikkien osallistujien valaistuminen.

Sinäkin voit olla osa 74000 valaistuneen ryhmää. Jos tämä puhuttelee sydäntäsi, jatka lukemista.

Lue lisää >>

Journey into the Golden Age

3 päivän kurssi

                                ___________

Osallistu voimakkaaseen kolmen päivän matkaan oppiaksesi Sri Amma Bhagavanien pyhiä opetuksia ja viisautta. Tähän upean online -kurssin voit osallistua omassa kodissasi ja kokea syvän sisäisen parantumisen ja heräämisen kultaisen ajan matkaan.

Kurssilla syvennät tietoisuuttasi, yhteyttä muihin ja ympäröivään maailmaan.

3 päivän kurssin tavoitteena on:

  • valmistella 74000 valaistunutta antamaan heille valmius valaista ihmiskuntaa

  • muuntuminen, joka tarkoittaa sisäisen dialogin muutosta myönteisemmäksi, joka puolestaan vaikuttaa myönteisesti siten terveyteen, vaurauteen ja ihmissuhteisiin.

  • antaa ihmiselle/yksilölle voima Valaista muita jo ennenkuin 74000 on täynnä.

Lue lisää >>

AALAYA DARSHAN

Joka aamu noin klo 8:20 – 08:40 voit osallistua Aalaya Darshaniin. Tavoitteena on maallisten tarpeiden täyttymys jumalallisen armolla ja myös henkisten tarpeiden täyttymys, jolloin ihminen voisi kokea ja elää täyttymyksellistä elämää.

Aalaya Darshan lähetetään suorana lähetyksenä.

WhatsAppista löytyy suomenkielinen ryhmä, josta näet aina edellisenä päivänä seuraavan aamun teeman, ohjeet ja linkin. Voit liittyä ryhmään alla olevasta linkistä

Yhteystiedot:
Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää kursseihin liittyen, ota yhteys
gam.finland@gmail.com