JOURNEY INTO HAPPINESS

JOURNEY INTO YOU

Heldags Workshop

15 juni

Stockholm    Helsingborg     Norrköping    Falkenberg

Karlstad    Gävle    Brände    Nacka-Älta    Kalmar

JOURNEY INTO HAPPINESS

JOURNEY INTO YOU

Heldags Workshop

15 juni

Stockholm    Helsingborg     Norrköping    Falkenberg

Karlstad    Gävle    Brände    Nacka-Älta  Kalmar

UPPLEV ETT DJUPGÅENDE

SKIFTE I MEDVETENHET

15 juni 2020

kl 08.00 – 19:00   Pris:1100 skr

Du registrerar dig på de olika orterna längre ner. Vid registreringen kan du även välja att ta kursen Online för samma pris, oavsett var du registrerar dig.

Om du vill anmäla dig Online för kursen så ange vid registreringen till respektive ort.

1 Dags-kurs

”Journey into Happiness”

 

Kan man vara lycklig av att bara vara sig själv?

Vad hindrar oss från att vara oss själva?

Vad gör vi med all stress, oro, djupa sår och beslut som har gjort en enda röra i våra liv ?

  • Om du inte känner dig helt nöjd med ditt liv och du vill skapa en förändring.

  • Om du känner ett större syfte som kallar dig att hjälpa mänskligheten, djuren och naturen.

  • Om du känner ett kall att bidra men inte vet var du ska börja.

Denna kraftfulla transformerande kurs tar dig in i en resa till din egen individuella befrielse – att släppa taget på bördorna i ditt liv så att du kan njuta och upptäcka de gränslösa möjligheter livet håller för oss. När vi lär oss, växer och reser i den högsta potentialen som människa påverkar vi direkt det kollektiva mänskliga medvetandet på ett mycket kraftfullt sätt.

Journey into Happiness är en kurs som tar dig in i:

Lycka utan anledning
Framgång och utveckling
Hälsa och lyckliga relationer
Frihet att vara dig själv

Varje gång du kommer på denna resa får du Två Gåvor!

En Spirituell Gåva som bringar dig vidare i din andliga utveckling och En Världslig Gåva som uppfyller en viktig önskan och dröm du bär i ditt liv.

Hjärtligt Välkommen på en Spännande Resa!

Lär Dig från en Uppvaknad Lärare

Urgamla och moderna läror ges som är genomsyrade av ”mystiska processer” som helt och hållet kan omvandla ditt medvetande.

Praktiska verktyg

Upptäck naturen av den inre kampen och få aktiveringar som gör att du kan belysa din högsta potential genom att stanna närvarande och obestridd.

Skifte i medvetenhet

Upplev djupare visdom och inre närvaro som blir levande och stabiliseras inifrån. Finn din sanning och bli uppfylld

Du får möjlighet till:

  • Ett lugnare sinne
  • Djup inre frid
  • Andlig utveckling
  • Medvetande transformation
  • Mer framgång i ditt liv
  • Livsavgörande läror

Upplevelser från tidigare kursdeltagare

Vill också dela kort från kursen i tisdags. I samband med energiöverföringen, i tystnaden efteråt, fick jag två stötar, som av ett skarpt föremål, med en hel del smärta, i bakre delen av huvudet. Nu är det ofta tyst i huvudet, en tankekedja, en historia, börjar uppstår, jag blir omedelbart medveten om det o den upphör direkt. Denna kurs är ett måste!

Lars Ove – Helsingborg

Jag och Conny vill tacka Dig, Maria, Ludvig, Viveka, Christina, Tova, Gunilla m.m för ett fantastiskt proffsigt event igår! Det var en underbar stämning!  Det hände verkligen positiva saker igår. Idag kände både Conny och jag en känsla av helhet. En samklang med Universum. En process som startat igång… MASSVIS av kramar och kärlek till Er alla! Ingemari & Conny – Stockholm
Tack för igår alla som var med underbart o förnimma ljuset idag när jag vaknade m mkt energi  Irene Gustavsson – Falkenberg
Efter 1dagars processen 6/8 försvann smärtan i min hö arm som jag haft en tid o hindrat mig i mitt arbete o även smärta i ryggen. Det var så fantastiskt o ofattbart. Har nu kunnat jobba längre tider o vara smärtfri. Känner mig så glad o fri! Är så tacksam!  Irene H- Falkenberg
Jag känner ett lugn och har en mycket större tillit-känsla. Det uppstår situationer som jag får bevittna som jag när jag tänker hur jag tidigare varit frustrerad över idag ser inte är så viktiga att förstora. Att på ett annat sätt bevittna men ändå känna medkänsla, trösta och på ett underligt sätt förstå. Det får kärlekskänslan att växa till medmänniskor och mig själv, trösta! Att vara och bevittna. Jag pratar ofta med mitt inre ”ljus” som jag känner hjälper och leder mig, förr hade jag en otålig känsla idag har jag en tålighet som ger ljuset den tid den behöver för att hjälpa. Jag känner idag att min förändring har liksom ringar på vattnet hjälpt mina närmaste. Tanken är oändlig… Gabriella Norrköping
Det är jätte tyst inne. De föreställningar om mig själv faller ner igen, känner mig tomt och nöjd. Ser min ”måste” och låter mig vara med mina behov och göra det som möjligt nu utan att döma sig själv. Mindet gör försök att döma och komplicera men det finns vision av det och då försvinner det på en gång. Mer och mer glädje och stillhet! Tusen Tack! Snezhana – Stockholm
Erfarenhet efter den andra endags kursen .. en ny vibration runt hjärt – och magtrakten samtidigt som en ny ton i systemet är påtaglig tystnad o stillhet i sinnet , som tränger bort tankarna som uppstår och en stark tillit till att ” the compassionate Light ” ständigt är närvarande och lätt att få kontakt med . Glädje och upprymdhet varvas med Närvaro i känslor av sorg och utanförskap tacksamheten flödar ymnigt. Viveka – Stockholm

Sänds på många platser i Europa samtidigt.

När många människor samlas med samma intention sker en påverkan på det kollektiva medvetendet. Denna kurs intention är att skapa en förändring i hur vi upplever vår verklighet.

Förankra Inre Frid

Upplev fördjupad medvetenhet och bevittning som släpper taget på föråldrade historier, hinder och försvarsmekanismer samtidigt som det ger kontinuerlig stillhet, lugn och klarhet.

Helig Meditation för Uppvaknande

Upplev din inre fulla kraft när lager av kvävande mönster och tankegångar försvinner, ego-identiteterna släpper och motståndet förlöses så att du kan uppleva vem du verkligen är. Detta är en kraftfull portal till att leva i närvaron.

Klicka här för anmälan på resp ort:

Vid frågor ta kontakt:

Helsingborg: ramlosaportal@gmail.com

Norrköping: infojourneyintoawakening.nkpg@gmail.com

Falkenberg: sol-sidan@telia.com

Stockholm: journeyintoawakening.sthlminfo@gmail.com

Gävle:  info.journeyabgavle@gmail.com

Brände: malin.widmark@gmail.com

Karlstad: annsofi2014@hotmail.com

Nacka – Älta onenesscommunitysweden@gmail.com

Kalmar: happienesskalmar@gmail.com