CREATE KURS

HEALTH, WEALTH, HAPPINESS AND

HARMONIOUS RELATIONSHIP

13 December

3 timmar kurs

Stockholm    Helsingborg     Norrköping    Falkenberg

Karlstad   Brände    Nacka-Solna   Kalmar   Malmö

HEALTH, WEALTH, HAPPINESS AND

HARMIONOUS RELATIONSHIP

13 December

3 timmars kurs

Stockholm    Helsingborg     Norrköping    Falkenberg

Karlstad   Brände    Nacka-Solna  Kalmar

8 SEPTEMBER

Denna månad är det fokus på VÄLSTÅND

CREATE – Abundance from Inside Out

3 packade timmar med Fantastisk Upplevelse av Inre resa

8 SEPTEMBER 2021

kl 18:30 – 21:30 

Pris: 300 skr Online – på Plats 400 skr

Om detta evenemang:

CREATE är en kraftfull 3-timmars online-upplevelse av själv-upptäckt och ett förenande av våra inre och yttre uppfattningar.

 

CREATE! med Tejasaji Guide Live Direktsänt från INDIEN

Vi är alla otroliga skapare. Men generellt sett skapar vi på ett omedvetet plan som ger slumpmässiga eller oönskade resultat. Ofta misslyckas vi med att uppnå vårt hjärtas önskningar på grund av undermedvetna program och präglingar.

 

Under kursen

Under den här kursen förbereds vi genom forntida heliga metoder, kraftfulla läror, meditationer som är ledda av en uppvaknad lärare för en kraftfull överföring av Ljus så att vi kan SKAPA överflöd i alla delar av våra liv.
Denna kurs kommer att undervisas direktsänd live från Indien. Det är en otrolig möjlighet!

 Vi kommer att få uppleva:

Fördjupad medvetenhet om hur våra känslor påverkar vår förmåga att SKAPA

Medvetenhetsförändringar
Energi-höjning och balansering
Gåvor och mirakel

Varje gång du kommer på denna resa får du Två Gåvor!

En Spirituell Gåva som bringar dig vidare i din andliga utveckling och En Världslig Gåva som uppfyller en viktig önskan och dröm du bär i ditt liv.

Registrering!

Du registrerar på de olika orterna längre ner.

Det finns 7 orter där man också kan ta kursen på plats – Norrköping, Malmö, Karlstad, Kalmar, Falkenberg, Brände och Nacka-Solna

Deltagande detaljer:

Detaljer om hur du deltar via Internet, samt en unik registreringskod och länk för Zoom kommer att ges till dig några dagar före evenemanget.

Förbered din heliga miljö. Detta är en helig upplevelse som involverar engagemang och djup inre analys. Det rekommenderas att deltagarna är medvetna om att hantera alla potentiella distraktioner som uppstår genom att ta en lång webb-sändningskurs hemifrån.

Det är annorlunda för alla, men det kan vara lätt att gå i sidled och förlora fokus. Så tänk på din miljö där din dator är och gör de bästa justeringarna du kan. Skapa en helig plats; lägg till blommor och ljus om möjligt.

Hjärtligt Välkommen på en Spännande Resa!

Lär Dig från en Uppvaknad Lärare

Urgamla och moderna läror ges som är genomsyrade av ”mystiska processer” som helt och hållet kan omvandla ditt medvetande.

Praktiska verktyg

Upptäck naturen av den inre kampen och få aktiveringar som gör att du kan belysa din högsta potential genom att stanna närvarande och obestridd.

Skifte i medvetenhet

Upplev djupare visdom och inre närvaro som blir levande och stabiliseras inifrån. Finn din sanning och bli uppfylld

Du får möjlighet till:

  • Ett lugnare sinne
  • Djup inre frid
  • Andlig utveckling
  • Medvetande transformation
  • Mer framgång i ditt liv
  • Livsavgörande läror

Upplevelser från tidigare kursdeltagare

Vill dela att jag blev så lugn under hela kursen. Mötte upp en person under kvällen och blev väldigt attackerad pga projiceringar. Det blev ett otrevligt avslut och i vanliga fall hade jag nog brytit ihop men nu efter är lugnet kvar och jag känner en acceptans över att det blev som det blev. Känner mig tacksam över lugnet inom mig 

Tack för jättefina timmar 

Är fortfarande så tagen av hur stilla det är inombords orden som sades till mig är som bortblåsta. Händer ’ingenting’ inom mig. Bara tyst och totalt stilla. Inga eftertankar eller känslor och det känns stort. Inte alls sårad trots ord som hade sårat mycket förr. Ingen attachment och ingen efterreaktion. Ingenting. Bara tyst och fridfullt inom mig. Förstår ingenting och ändå vill/ behöver mitt sinne inte förstå. Behovet finns inte där, för någonting. Bara ett varande. Stark upplevelse. Tack för inbjudan. Allt är menat och så synkroniserat med tajmingen efter kursen. Inget är en slump 

// CREATE Deltagare från kursen i Norrköping

 Jag är smart, jag är vacker, jag är Gud på jorden, jag är tillräckligt bra, allt händer för mig och genom mig, jag är medkännande, jag lär mig att förlåta och inte bedöma, jag ser många mirakel genom spegeln av min medvetenhet och jag vill att det ska fortsätta.  Tack för själva processen och för möjligheten till processen!  Tack till den del av mig som håller på medvetenheten och bjuder in den i mitt liv.  Amen

Zulya

En upplevelse om Create-kursen. Han är 32 och han trodde ha hälsoproblem. Även om läkarna säger att hans test är normala. Men han har väldigt lite energi, så lite att han inte kan njuta av någonting. Så alla nöjen var borta från hans liv. Under Create-kursen kände han en stark irritation av det faktum att han inte vet vad han vill fråga. Oavsett vad han vill ha han inte energi att göra det. Ett förhållande med en tjej, ett förhållande med vänner, en ny cykel, allt som han inte har energi för. Han har inte ens energi att titta på filmer, så han behöver inte ens en ny TV.

Nästa dag, efter kursen, körde han hem från jobbet, och tanken uppstod plötsligt för honom: ”Jag är kanske inte sjuk alls?”. Idén var så ny för honom att det var som om någon precis hade lagt den i hans huvud. Och i samma ögonblick började känslor komma till honom. Känslor när han är med vänner, när han är med en tjej, när han cyklar. Han sa: ”Jag var glad och kände mig levande på jobbet, levande efter arbete, levande i varje ögonblick.” Alla dessa känslor kom plötsligt till honom och hans energi steg. Han sa, ”Jag brukade komma hem från jobbet och lägga mig. Och nu har jag också ett liv efter jobbet!”

Igor Yurinov Omsk, Ryssland

Jag känner ett lugn och har en mycket större tillit-känsla. Det uppstår situationer som jag får bevittna som jag när jag tänker hur jag tidigare varit frustrerad över idag ser inte är så viktiga att förstora. Att på ett annat sätt bevittna men ändå känna medkänsla, trösta och på ett underligt sätt förstå. Det får kärlekskänslan att växa till medmänniskor och mig själv, trösta! Att vara och bevittna. Jag pratar ofta med mitt inre ”ljus” som jag känner hjälper och leder mig, förr hade jag en otålig känsla idag har jag en tålighet som ger ljuset den tid den behöver för att hjälpa. Jag känner idag att min förändring har liksom ringar på vattnet hjälpt mina närmaste.
Tanken är oändlig…

Gabriella Norrköping

Vill också dela kort från kursen i tisdags. I samband med energiöverföringen, i tystnaden efteråt, fick jag två stötar, som av ett skarpt föremål, med en hel del smärta, i bakre delen av huvudet. Nu är det ofta tyst i huvudet, en tankekedja, en historia, börjar uppstår, jag blir omedelbart medveten om det o den upphör direkt. Denna kurs är ett måste!

Lars Ove – Helsingborg

Det är jätte tyst inne. De föreställningar om mig själv faller ner igen, känner mig tomt och nöjd. Ser min ”måste” och låter mig vara med mina behov och göra det som möjligt nu utan att döma sig själv. Mindet gör försök att döma och komplicera men det finns vision av det och då försvinner det på en gång.

Mer och mer glädje och stillhet! Tusen Tack!

Snezhana – Stockholm

Sänds på många platser i Europa samtidigt.

När många människor samlas med samma intention sker en påverkan på det kollektiva medvetendet. Denna kurs intention är att skapa en förändring i hur vi upplever vår verklighet.

Förankra Inre Frid

Upplev fördjupad medvetenhet och bevittning som släpper taget på föråldrade historier, hinder och försvarsmekanismer samtidigt som det ger kontinuerlig stillhet, lugn och klarhet.

Helig Meditation för Uppvaknande

Upplev din inre fulla kraft när lager av kvävande mönster och tankegångar försvinner, ego-identiteterna släpper och motståndet förlöses så att du kan uppleva vem du verkligen är. Detta är en kraftfull portal till att leva i närvaron.

Klicka här för anmälan på resp ort:

onenesscommunitysweden@gmail.com

onenessmalmo@gmail.com

annsofi2014@hotmail.com

happienesskalmar@gmail.com

Vid frågor ta kontakt:

Helsingborg: ramlosaportal@gmail.com

Norrköping: infojourneyintoawakening.nkpg@gmail.com

Falkenberg: sol-sidan@telia.com

Stockholm: journeyintoawakening.sthlminfo@gmail.com

Brände: malin.widmark@gmail.com

Karlstad: annsofi2014@hotmail.com

Nacka – Solna onenesscommunitysweden@gmail.com

Kalmar: happienesskalmar@gmail.com

Malmö: onenessmalmo@gmail.com