UPPLEV ETT DJUPGÅENDE

SKIFTE I MEDVETENHET

Påbörja kraftfulla förändringar i alla aspekter av ditt liv

1-DAGS KURS

3 juli

JOURNEY INTO AWAKENING

3 Juli 2019 – HÅLLS PÅ 5 PLATSER I SVERIGE

kl 8:00 – 20:00   Pris:1100 skr

En Heldags FördjupningsRetreat

Välkommen på en djupgående transformationsevent med livsföränderliga läror som tar dig till djupa tillstånd i din medvetenhet mot ett uppvaknande; ”Awakening”. Denna kurs hålls av Uppvaknade Guider och direktsänds från Indien. Eventet kommer att hållas på engelska men det kommer att finnas möjlighet till översättning till svenska

Lär Dig från en Uppvaknad Lärare

Urgamla och moderna läror ges som är genomsyrade av ”mystiska processer” som helt och hållet kan omvandla ditt medvetande.

Praktiska verktyg

Upptäck naturen av den inre kampen och få aktiveringar som gör att du kan belysa din högsta potential genom att stanna närvarande och obestridd.

Skifte i medvetenhet

Upplev djupare visdom och inre närvaro som blir levande och stabiliseras inifrån. Finn din sanning och bli uppfylld

Möjlighet till:

  • Ett lugnare sinne
  • Djup inre frid
  • Andlig utveckling
  • Medvetande transformation
  • Mer framgång i ditt liv
  • Livsavgörande läror

Upplevelser från tidigare kursdeltagare

 Jag kan nu se hur historier uppstår inom mig. Men de har ingen fortsättning på grund av processens meningslösthet … Det är ett mycket intressant tillstånd – jag fortsätter att observera. 

Larisa

 Jag kan se hur vissa fragment av tankar (som början av berättelser) brukar komma. Men så snart jag lägger min uppmärksamhet på dem … slutar de. Jag vet inte hur det kommer att fortsätta att utvecklas, men hittills är det så här.

Andrey

Efter gårdagens process känner jag mig  fri från livets lekar, det finns lugn inuti, jag lyssnar på historier, engagerar mig, men mycket mindre än tidigare. Jag upplever inre tomhet och glädje; alla externa saker händer på egen hand … Och allt är bra! 

Evgeny

Sinnet är verkligen tyst !! Fantastisk process !! Jag köpte min biljett i sista stund! När jag kom tillbaka från processen till mitt hotell, skällde min man på mig för att vi inte hade löste några problem angående vår verksamhet , då jag hade tillbringat hela dagen någonstans … Men det fanns en tystnad i mig. Efter 5 minuter sa han: Kom och kyss mig åtminstone! Konflikten upphörde precis. Ren magi!

Inna

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Sänds på många Platser i Europa samtidigt.

När många människor samlas med samma intention sker en påverkan på det kollektiva medvetendet. Denna kurs intention är att skapa en förändring i hur vi upplever vår verklighet.   

 

Förankra Inre Frid

Upplev fördjupad medvetenhet och bevittning som släpper taget på föråldrade historier, hinder och försvarsmekanismer samtidigt som det ger kontinuerlig stillhet, lugn och klarhet.

Helig Meditation för Uppvaknande

Upplev din inre fulla kraft när lager av kvävande mönster och tankegångar försvinner, ego-identiteterna släpper och motståndet förlöses så att du kan uppleva vem du verkligen är. Detta är en kraftfull portal till att leva i närvaron.

Klicka här för anmälan

Vid frågor ta kontakt

Kontakt:

Helsingborg: ramlosaportal@gmail.com

Norrköping: infojourneyintoawakening.nkpg@gmail.com

Falkenberg: sol-sidan@telia.com

Stockholm: journeyintoawakening.sthlminfo@gmail.com

Gävle:  info.journeyabgavle@gmail.com