JOURNEY INTO HAPPINESS

3 september 2019 – HÅLLS PÅ 5 PLATSER I SVERIGE

En Heldags FördjupningsRetreat

Hjärtligt Välkommen!

En djupgående transformations-event med livsföränderliga läror och meditativa processer som hjälper dig släppa taget på det förflutna till ett uppvaknande av Glädje i ditt liv. Denna kurs hålls av Uppvaknade Guider och direktsänds från Indien. Eventet kommer att hållas på engelska men det kommer att finnas möjlighet till översättning till svenska.

Lär Dig från en Uppvaknad Lärare

Urgamla och moderna läror ges som är genomsyrade av ”mystiska processer” som helt och hållet kan omvandla ditt medvetande.

Praktiska verktyg

Upptäck naturen av den inre kampen och få aktiveringar som gör att du kan belysa din högsta potential genom att stanna närvarande och obestridd.

Skifte i medvetenhet

Upplev djupare visdom och inre närvaro som blir levande och stabiliseras inifrån. Finn din sanning och bli uppfylld

Upplevelser från tidigare kursdeltagare

Vill också dela kort från kursen i tisdags. I samband med energiöverföringen, i tystnaden efteråt, fick jag två stötar, som av ett skarpt föremål, med en hel del smärta, i bakre delen av huvudet. Nu är det ofta tyst i huvudet, en tankekedja, en historia, börjar uppstår, jag blir omedelbart medveten om det o den upphör direkt. Denna kurs är ett måste!

Lars Ove – Helsingborg

Jag och Conny vill tacka Dig, Maria, Ludvig, Viveka, Christina, Tova, Gunilla m.m för ett fantastiskt proffsigt event igår! Det var en underbar stämning!  Det hände verkligen positiva saker igår.
Idag kände både Conny och jag en känsla av helhet. En samklang med Universum. En process som startat igång…

MASSVIS av kramar och kärlek till Er alla!

Ingemari & Conny – Stockholm

Tack för igår alla som var med underbart o förnimma ljuset idag när jag vaknade m mkt energi 

Irene Gustavsson – Falkenberg

Det är jätte tyst inne. De föreställningar om mig själv faller ner igen, känner mig tomt och nöjd. Ser min ”måste” och låter mig vara med mina behov och göra det som möjligt nu utan att döma sig själv. Mindet gör försök att döma och komplicera men det finns vision av det och då försvinner det på en gång.

Mer och mer glädje och stillhet!

Tusen Tack!

Snezhana – Stockholm

Erfarenhet efter den andra endags kursen .. en ny vibration runt hjärt – och magtrakten samtidigt som en ny ton i systemet är påtaglig tystnad o stillhet i sinnet , som tränger bort tankarna som uppstår och en stark tillit till att ” the compassionate Light ” ständigt är närvarande och lätt att få kontakt med . Glädje och upprymdhet varvas med Närvaro i känslor av sorg och utanförskap tacksamheten flödar ymnigt …

Viveka – Stockholm

 

Sänds på många platser i Europa samtidigt.

När många människor samlas med samma intention sker en påverkan på det kollektiva medvetendet. Denna kurs intention är att skapa en förändring i hur vi upplever vår verklighet.

Förankra Inre Frid

Upplev fördjupad medvetenhet och bevittning som släpper taget på föråldrade historier, hinder och försvarsmekanismer samtidigt som det ger kontinuerlig stillhet, lugn och klarhet.

Helig Meditation för Uppvaknande

Upplev din inre fulla kraft när lager av kvävande mönster och tankegångar försvinner, ego-identiteterna släpper och motståndet förlöses så att du kan uppleva vem du verkligen är. Detta är en kraftfull portal till att leva i närvaron.