DYB ÅNDELIG TRANFORMATIONSKURSUS

3 DAGES KURSUS – ONLINE

TRANSFORMATION I BEVIDSTHED

3 DAGES KURSUS – ONLINE

GOLDEN AGE KURSUS

3 DAGES KURSUS – ONLINE

17-19 November 2023

Det er med stor glæde, at vi deler, at tiden er kommet, hvor mange rundt om i verden er begyndt at gå ind i oplysningstilstand! Mange af disse gik ind i denne tilstand efter at have deltaget i det seneste 3-dages kursus, Awakening into the Golden Age. Der vil være tre intensive læringsdage med processer, der hjælper dig med at modtage Nådens Kraft – en helt unik mulighed, når du kan tage dette kursus i dit eget hjem – live fra Indien til os i Europa, Rusland og Sydafrika.

Tag på en fantastisk 3-dages rejse guidet af de spirituelle avatarer Sri Amma Bhagavan og undergå guddommeligt guidede processer for at flytte dig til en højere bevidsthedstilstand.

VI SÆTTER NU FULD FART PÅ TRANSFORMATION I BEVIDSHEDEN

MOD OPLYSNING!

Baggrund for dette fænomen: Sri AmmaBhagavan har i de sidste 850 år arbejdet kontinuerligt med menneskehedens oplysning gennem forskellige inkarnationer. Mængden af ​​hårdt arbejde, de udfører, overstiger al forståelse. Oplysning er en neurobiologisk proces, der finder sted i hjernen, hvor selv tidligere neurologiske forbindelser, hvis årsag forårsager lidelse i vores virkelighedsopfattelse, transformeres, så vi kan opleve livet ud over sindets begrænsninger.

Hvad sker der på kurset: I Awakening into the Golden Age kurset guides vi gennem dybe meditative processer til at se ind i vores eget liv, møde det vi skal møde og komme i kontakt og forankre os selv med det Store Medfølelseslys i os. Kurset er en fantastisk mulighed for at blive forberedt på den store gave neurobiologiske forandring, der finder sted i oplysningstiden, som gives af det Store Medfølelseslys.

Sri AmmaBhagavans arbejde gennem tiderne bærer nu frugt. Hvor velsignede vi er at leve i netop denne tid og modtage denne gave i løbet af vores levetid! Velkommen til at deltage i det 3-dages kursus designet til oplysning, der er grundlagt af oplysningens avatarer, vores elskede Sri AmmaBhagavan.

Gå ikke glip af dette næste niveau af kursus – mod oplysning!

Sådan en utrolig gave!

Vi ved alle, at menneskeheden har brug for flere individer i den guddommelige tjeneste. Alle finder dette på deres egen måde.

 

PÅ DETTE KURSUS VIL DU OPLEVE:

  • Kraftige hellige energiindvielser fra de oplyste munke.

  • Dybt transformerende lære og processer, der giver dig forandring og visdom til at leve i en transformeret bevidsthedstilstand.

  • Indledning til happy meditation.

Velkommen på dette kursus, hvis du føler dig kaldet til at deltage og har en forbindelse til Sri Amma Bhagavan, eller du har din egen definition af det guddommelige i dit hjerte.

TILMELDING TIL KURSET – ONLINE!

 

Den samlede kursuspris er 1040 USD 

 

Velkommen til en spændende rejse!

Lys og kærlighed

Anette & Birgitta

Kontakt: nordicorg108@gmail.com