Online Kurs

18 OKTOBER

HEALTH, WEALTH, HAPPINESS AND

HARMONIOUS RELATIONSHIP

18 OKTOBER

HEALTH , WEALTH, HAPPINESS AND HARMONIOUS RELATIONSHIP

18 OKTOBER

Denna månad är det fokus på : RELATIONER

CREATE – Abundance from Inside Out

3 packade timmar med Fantastisk Upplevelse av Inre resa

18 OKTOBER 2023

kl 18:00-21:00

Pris: 300 skr Online 

VIKTIGT!

Mail adressen måste vara korrekt. Var noga med att skriva rätt adress

 Anmälningen stängs ner 16/10, kl 18

Om detta evenemang:

CREATE är en kraftfull 3-timmars online-upplevelse av själv-upptäckt och ett förenande av våra inre och yttre uppfattningar.

 

CREATE! med Tejasaji Guide Live Direktsänt från INDIEN

Vi är alla otroliga skapare. Men generellt sett skapar vi på ett omedvetet plan som ger slumpmässiga eller oönskade resultat. Ofta misslyckas vi med att uppnå vårt hjärtas önskningar på grund av undermedvetna program och präglingar.

 

Under kursen

Under den här kursen förbereds vi genom forntida heliga metoder, kraftfulla läror, meditationer som är ledda av en uppvaknad lärare för en kraftfull överföring av Ljus så att vi kan SKAPA överflöd i alla delar av våra liv.
Denna kurs kommer att undervisas direktsänd live från Indien. Det är en otrolig möjlighet!

LÄR DIG FRÅN EN UPPVAKNAD LÄRARE

Urgamla och moderna läror ges är genomsyrade av ”mystiska processer” som helt och hållet kan  omvandla ditt medvetande.

SKIFTE I MEDVETENHET

Upplev djupare vidsom och inre närvaro som levande och stabiliseras inifrån. Finn din sanning och bli uppfylld

PRAKTISKA VERKTYG

Upptäck naturen av den inre kampen och få aktiveringar som gör att du kan belysa din högsta potential genom att stanna närvarande och obestridd.

Vi kommer att få uppleva:

  • Fördjupad medvetenhet om hur våra känslor påverkar vår förmåga att Skapa.

  • Medvetenhetsförändringar

  • Energi-höjande och balansering

  • Gåvor och Mirakel

VARJE GÅNG DU KOMMER PÅ DENNA RESA FÅR DU TVÅ GÅVOR !

  • En Spirituell Gåva – som bringar dig vidare i din andliga utveckling.

  • En Världslig Gåva – som uppfyller en viktig önskan och dröm du bär i ditt liv.

VIKTIGT!

Mail adressen måste vara korrekt. Var noga med att skriva rätt adress

 Anmälningen stängs ner 16/10, kl 18

Deltagande detaljer:

Detaljer om hur du deltar via Internet, samt en unik registreringskod och länk för Zoom kommer att ges till dig några dagar före evenemanget.

Förbered din heliga miljö. Detta är en helig upplevelse som involverar engagemang och djup inre analys. Det rekommenderas att deltagarna är medvetna om att hantera alla potentiella distraktioner som uppstår genom att ta en lång webb-sändningskurs hemifrån.

Det är annorlunda för alla, men det kan vara lätt att gå i sidled och förlora fokus. Så tänk på din miljö där din dator är och gör de bästa justeringarna du kan. Skapa en helig plats; lägg till blommor och ljus om möjligt.

Hjärtligt Välkommen på en Spännande Resa!

Upplevelser från tidigare kursdeltagare

Jag känner ett lugn och har en mycket större tillit-känsla. Det uppstår situationer som jag får bevittna som jag när jag tänker hur jag tidigare varit frustrerad över idag ser inte är så viktiga att förstora. Att på ett annat sätt bevittna men ändå känna medkänsla, trösta och på ett underligt sätt förstå. Det får kärlekskänslan att växa till medmänniskor och mig själv, trösta! Att vara och bevittna. Jag pratar ofta med mitt inre ”ljus” som jag känner hjälper och leder mig, förr hade jag en otålig känsla idag har jag en tålighet som ger ljuset den tid den behöver för att hjälpa. Jag känner idag att min förändring har liksom ringar på vattnet hjälpt mina närmaste.
Tanken är oändlig…

Gabriella - Norrköping

Det är jätte tyst inne. De föreställningar om mig själv faller ner igen, känner mig tomt och nöjd. Ser min ”måste” och låter mig vara med mina behov och göra det som möjligt nu utan att döma sig själv. Mindet gör försök att döma och komplicera men det finns vision av det och då försvinner det på en gång.

Mer och mer glädje och stillhet! Tusen Tack

Snezhana - Stockholm

Vill också dela kort från kursen i tisdags. I samband med energiöverföringen, i tystnaden efteråt, fick jag två stötar, som av ett skarpt föremål, med en hel del smärta, i bakre delen av huvudet. Nu är det ofta tyst i huvudet, en tankekedja, en historia, börjar uppstår, jag blir omedelbart medveten om det o den upphör direkt. Denna kurs är ett måste!

Lars Ove - Helsingborg

Vill dela att jag blev så lugn under hela kursen. Mötte upp en person under kvällen och blev väldigt attackerad pga projiceringar. Det blev ett otrevligt avslut och i vanliga fall hade jag nog brytit ihop men nu efter är lugnet kvar och jag känner en acceptans över att det blev som det blev. Känner mig tacksam över lugnet inom mig 

Tack för jättefina timmar 

Är fortfarande så tagen av hur stilla det är inombords orden som sades till mig är som bortblåsta. Händer ’ingenting’ inom mig. Bara tyst och totalt stilla. Inga eftertankar eller känslor och det känns stort. Inte alls sårad trots ord som hade sårat mycket förr. Ingen attachment och ingen efterreaktion. Ingenting. Bara tyst och fridfullt inom mig. Förstår ingenting och ändå vill/ behöver mitt sinne inte förstå. Behovet finns inte där, för någonting. Bara ett varande. Stark upplevelse. Tack för inbjudan. Allt är menat och så synkroniserat med tajmingen efter kursen. Inget är en slump

Deltagare - Norrköping

Lotus