Awaken to Your Light!

How Enlightenment can easily become YOUR reality and bring a Joyful life!

23 april kl 15-18

Välkommen till en ort nära Dig, för att mötas och ta del av musik, delningar av personer i höga tillstånd och meditationer som tar dig in i ett högre, vackrare tillstånd.

Anette

Värd: Anette Carlström

Kristian

Musiker: Kristian Thorsager

Awaken to Your Light!

How Enlightenment can easily become YOUR reality and bring a Joyful life!

23 april kl 15-18

Välkommen till en ort nära Dig, för att mötas och ta del av musik, delningar av personer i höga tillstånd och meditationer som tar dig in i ett högre, vackrare tillstånd.

Att leva ett fantastiskt, glädjefyllt liv befriat från lidande är möjligt här och nu, och detta har redan blivit verklighet för många tusentals människor över hela världen! När du blir Upplyst lever du i ett tillstånd av orsakslös glädje och kärlek, samhörighet med andra och naturen, och slipper inre konflikter och lidande. Genom att växa i medvetenhet bidrar vi också till våra nära och vår värld.

Du kommer även att guidas genom en meditativ process in i Peak State. Peak State är ett högt medvetandetillstånd, vilket kan upplevas som inre frid, glädje, kärlek, lycksalighet, kontakt med din inre Närvaro m.m.

Avslutningsvis så får du höra hur Du kan få detta fantastiska permanenta skifte i medvetandet som kallas upplysning och kan börja att verkligen LEVA!

Hela eventet livesänds till en lokal sammankomst på en ort nära dig!

Livesändningen sker från flera nordiska orter där de medverkande befinner sig.

Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Växjö, Norrköping, Sveg, Göteborg, Hedemora, Gnesta

Danmark:Hillerød, Aalborg, Mols,
Finland: Alavieska, Kouvola, Isokyrö, Joensuu, Koupio, Kyyjärvi, Lappeenranta,Tampere, Nivala
Anette Carlström värd

Värd för eventet är Anette Carlström; talare, författare, mantrasångare och terapeut i Holistisk medicin. Anette har under de senaste 20 åren rest världen över och undervisat från egna erfarenheter i kurser, föreläsningar, Satsanger och meditationsevenemang. Hon ger behandlingar, kurser och andlig vägledning, både från sin klinik i Helsingborg samt Online.
Anette har skrivit två hyllade böcker om medvetandeutveckling och Upplysning; “Från Hjärtat” och “Namaste” som tar läsaren in i en resa i livets mystiska sanningar som gömmer sig i vår vardag.

Kristian Thorsager

För att ytterligare höja energin så kommer Kristian Thorsager att sjunga och spela för oss. Hans vackra musik berör på djupet, och livesänds från vår sammankomst i Köpenhamn till alla orter. Vi ges möjlighet att sjunga med, och därigenom gå djupare in i ett meditativt, fridfullt tillstånd. Kristian är en dansk sångare som arbetar inom flera olika traditioner. Han skriver sina egna låtar med engelska texter, samtidigt som han är rotad i den gamla yogapraktiken med mantrasång på sanskrit, och har gett ut ett flertal album.

Anette och Kristian kommer att vara i Hilleröd och därfrån kommer de Livesändas till alla andra orterna i

SVERIGE – DANMARK- FINLAND

“Words cannot describe the beauty!”

 

Tre upplysta personer från Norden delar sina upplevelser och svarar på frågor. Du får ta del av deras upplevelse av livet i närvaro och sann kontakt med sig själva, och vägen dit. Att lyssna till dessa delningar går långt bortom orden, när vi samlas och lyssnar till upplysta så skapas en fantastisk och transformerande energi.

Eva Peterson delning
Jarkko Pesu delning
Viveka delning

Söndag 23 april

kl. 15.00 – 18.00

 

Plats – Sverige: Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Växjö, Göteborg Norrköping, Sveg, Hedemora, Gnesta

Investering: 150 kr.

Anmälan: klicka på resp ort

ANMÄL PÅ RESPEKTIVE ORT I SVERIGE