DJUP ANDLIG TRANSFORMATIONSKURS

– 3 DAGARS KURS – ONLINE

TRANSFORMATION I MEDVETENHET

3 DAGARS KURS

GOLDEN AGE KURS

3 DAGARS KURS – ONLINE

18-20 Februari  2022

Det är med stor Glädje vi delar att tiden är inne då många världen över har börjat gå in i Upplysning! Många av dessa fick utifrån att ha deltagit i den senaste 3-dagars kursen, Awakening into the Golden Age. Det blir tre intensiva läro-dagar med processer för att hjälpa dig ta emot Nådens Kraft – ett helt unikt tillfälle då man kan ta denna kurs i sitt eget hem – direktsänt från Indien till oss i Europa, Ryssland och Sydafrika.

Kom på en fantastisk 3-dagars resa som guidas av de andliga Avatarerna Sri Amma Bhagavan och genomgå gudomligt ledda processer för att röra dig till högre medvetenhetstillstånd.

Vi lägger nu in en hög växel till Transformation i Medvetenhet

MOT UPPLYSNING !

Bakgrunden till detta Fenomen: Sri AmmaBhagavan har under de senaste 850 åren arbetat kontinuerligt med mänsklighetens upplysning genom olika inkarnationer. Den mängd av hårt arbete de gör överstiger allt förstånd. Upplysning är en neurobiologisk process som sker i hjärnan där ens förflutna neurologiska kopplingar vars orsak ger lidande i vår verklighetsuppfattning transformeras till att vi kan uppleva livet utöver sinnets begränsningar..

Vad sker på kursen: På Awakening into the Golden Age kursen guidas vi genom djupa meditativa processer för att se in i vårt eget liv, möta det vi behöver möta och få kontakt och förankra oss med det Stora Medkännande Ljuset inom oss. Kursen är en fantastisk möjlighet att förberedas till den stora gåvan av neurobiologisk förändring som tar plats i Upplysning, vilket ges av det Stora Medkännande Ljuset.

Sri AmmaBhagavans arbete genom tiderna bär nu frukterna. Hur välsignade vi är att leva just i denna tid och mottaga denna Gåva under vår livstid! Välkommen att gå med i 3 dagars kursen designad för Upplysning grundat från Avatarerna of Enlightenment, vår älskade Sri AmmaBhagavan.

Missa inte denna Nästa Nivå av kursen – för Upplysning!

En sådan oerhörd gåva!

Vi vet alla att mänskligheten behöver fler individer i Gudomlig Service. Var och en finner detta på sitt eget sätt.

I denna kurs kommer du uppleva:

  • Kraftfulla heliga energi-initieringar från Upplysta Munkar.

  • Djupa transformerande läror och processer som ger dig förändringar och visdom att leva i ett transformerat medvetenhetstillstånd.

  • Initiering till Happiness Meditation.

Välkommen om du känner dig kallad att delta och har en anknytning till Sri Amma Bhagavan eller du har egen definition av det Gudomliga i ditt hjärta.

Anmälning till kursen – ONLINE!

 

Den totala kurspriset är 1040 USD/ 960 Euro

 

Välkommen på en Spännande Resa!

Ljus och Kärlek

Anette & Birgitta

Kontakt: nordicorg108@gmail.com