PEAK STATE

MARATON

VÄLKOMMEN TILL PEAK STATE MARATON!

8 Maj

kl:16:30 -19:30

PEAK STATE

Peak State är ett högt medvetandetillstånd som överförs från en person som har blivit initierad att överföra detta tillstånd. Peak state kan ge inre frid, glädje, lugn och lycksalighet. Det kan också vara så att du inte känner något de första gångerna, det är helt ok det också. Ju fler gånger du får Peak state ju mer fördjupas ditt tillstånd och du får en djupare kontakt med ditt Högre Jag/ Närvaron/ Den Inneboende Kraften.

Så här går det går till när vi ger Peak State:

  • Slut dina ögonen och sitt i tystnad.

  • Ha fokus i ditt Hjärta och be för överföring

  • När det är din tur säger vi ditt namn

  • Överföringen kommer ske från en person till en person i taget.

  • Öppna ögonen och titta in i Sri AmmaBhagavans ögon på skärmen. Under denna tid sker överföringen

  • Att se in i deras ögon – är som en portal till ett Högre Medvetande

  • Samtidigt som du tittar in i Sri AmmaBhagavans ögon ber vi till Sri AmmaBhagavan att de ska ge dig Peak State.

  • När vi ber dig att sluta ögonen, Tack för Gåvan och sitt med det som sker inom dig.

Delning av de som fått Peak State överföring

Jag vill gärna dela min upplevelse. Den skiljer sig stort från vad jag tidigare upplevt inom Oneness

”Jag fick otroligt tydliga bilder. Först såg jag en blomma med otroligt många blad som öppnade sig. Den var guldfärgad och var på toppen av mitt huvud kronchakrat. Sedan öppnade sig en ny blomma ovanför den och färgen på den skulle jag kunna beskriva som opalfärgad skimrande.

När vi satt oss ner innan det startade så var Sri Murthi på Sri Amma Bhagavan mycket aktiv och de blinkade och rörde sig. Det såg ut som de var med oss i rummet. Det kändes väldigt familjärt och kärleksfullt. Jag var sist ut i gruppen och hade därför tid att meditera innan. Det kändes som det rörde sig på huvudet med pirrningar och tryck mm.

Sedan öppnade ytterligare en blomma upp sig ovanför den blomman som var diamantfärgad klar o stark. När det var dags för min tur att få Peak State var jag redan där påverkad av energin och så i en annan plats att det var svårt att komma in i kroppen och gå fram till Sri Murthin. Mycket stark energi. Dagen efter mycket energi sov gott vilket jag inte gjort på mycket länge.

– Jag mår som en prinsessa… Underbart!!”

Vill tacka för denna fantastiska gåva. Jag känner att det ger mig någonting varje gång.

”Det är som att trycka på en knapp när ni börjar be för mig, det tar några ögonblick så känner jag hur nåden börjar flöda. Det kommer skratt och tårar om vartannat, och en otroligt stark tacksamhet. Bhagavan sa vid ett tillfälle att dessa energier är så starka att allt som inte längre behövs bränns upp. Någon gång har upplevelsen varit mildare som en inre stillhet och tystnad. Båda upplevelserna är lika vackra. Timmarna efteråt går jag omkring med ett leende på mina läppar”.

Tack tack tack /Stina

Fick Peakstate nr 2 igår och vill dela min upplevelse

”Tittade in i Sri Amma Bhagavans ögon båda gångerna och upplevde vid båda tillfällena att hennes ögon rörde sig och som att hon log. Mer lugn i sinnet efter första gången och idag upplever jag att jag ser allt mycket klarare och känner glädje. Tänkte i morse ”vad har jag gjort” för jag har mått så dåligt fysiskt och psykiskt ett par månader och inte känt livsglädje. Då kom jag på Peak State förstås och så blir jag så tacksam att jag gråter. Det har ”lossnat” känns det som”.

Från djupet av mitt hjärta tack tack tack/

Suzana

Jag sitter fortfarande i AWW känslan i hjärtat med en ljuv mild glädje efter peakstate upplevelsen idag.

Strax efter jag fått ta emot den så kom det bara ohejdad glädje och skratt en lång lång stund i olika intervaller så jag knappt kunde andas emellan . Skrattet var utan någon anledning, inga tankar då, Känslan går inte att beskriva, den var överväldigande och jag satt i bevittnande av detta skratt som inte ville sluta.

Jag har nog aldrig haft så roligt hela mitt liv känns det som och så kom det en humoristik tanke över mig, Och skrattet bara tilltog. Gud vad Gud hade humor. Sedan satt jag i lugn ljuvlig stillhet i hjärtat och var

Tacksamhet

Tack AmmaBhagavan!  Tack kära ni som gjorde detta möjligt!

Jag hade en speciell upplevelse att Bhagavan och särskilt Amma var så väldigt levande idag, Om och om igen blev jag smekt av Ammas blick som en inre beröring. Jag har haft levande upplevelser med Bhagavan tidigare men inte med Amma som idag, Det måste ha skett en djupare läkning med min egen mor här nu kom det till mig nu. Tack kära Amma så tacksam.

Så fint att få vara med om detta TACK alla! ”

Gabriele

Anmäla för Peak State överföring

 Tiden är uppdelad i 4 tidsgrupper, välj en av dem

Läs mer om 74000 Deeksha Yajna!

Kontakt: onenessnordiclight@gmail.com