Home

3 pv kurssi

Perustajat

Jäsenille

PERUSTAJAT

SRI AMMA BHAGAVAN

Rakastettu, kunnioitettu ja ylistetty kaikkialla maailmassa ystävinä, filosofeina, maailman opettajina ja avatareina.

SRI BHAGAVAN

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa rakastavat, kunnioittavat Sri Bhagavania ystävänä, filosofina, maailman opettajana ja avatarina. Sri Bhagavanin intohimo on alusta lähtien ollut vapauttaa ihmiskunta kärsimyksestä. Jo pienenä poikana Sri Bhagavanin ainoa huolenaihe oli ihmiskunta. Sri Bhagavan eli normaalia elämää ulkomaailmassa kuten kaikki muutkin, mutta Sri Bhagavanissa oli jotain erilaista ja erityistä, joka houkutteli kaikenikäisiä ja -kulttuurisia ihmisiä hänen luokseen.

Sri Bhagavanin läsnäolon voima on ollut maaginen ja vapauttava kokemus niille, joilla on ollut mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa Sri Bhagavanin kanssa tai vain olla hänen fyysisessä läsnäolossaan. Tällaiset ihmiset ovat saaneet ratkaisuja ongelmiinsa, vapautusta kärsimyksistään ja tietoisuuden muutoksia rakkautensa ja myötätuntonsa kautta.

Sri Bhagavan on selittänyt perustavanlaatuisia matemaattisia ja universaaleja lakeja ja on toisaalta suuri mystikko, jolla on synnynnäinen kyky muodostaa yhteys alueisiin, jotka ovat kaukana fyysisestä ulottuvuudesta. Sri Bhagavan puhuu lintuperspektiivistä eri aiheista, jotka vaihtelevat arkisista, maallisista näkökohdista filosofiaan, psykologiaan, tieteeseen ja transsendenttiseen.

Sri Bhagavanin opetukset ovat syvällisiä, vapauttavia ja elämää muuntavia. Hän on ainutlaatuinen, suuri Mestari, jolla on kyky tehdä opetukset eläväksi todellisuudeksi etsijälle, mikä ilmenee ihmeinä, vapautena kärsimyksestä, muuntuneina tietoisuuden tiloina ja lopulta herätyksenä ja valaistumisena.

Sri Bhagavanin läsnäolossa saa hukkua ehdottoman rakkauden lähteeseen, rakkauteen, josta puuttuu tuomitseminen, rakkaus, joka ei sido sinua ja antaa sinun olla oma itsesi.

SRI AMMA

Sri Amma ja Sri Bhagavan tunnetaan laajalti avatareina ympäri maailmaa. He edustavat jumalallisen naisellista ja maskuliinista puolta.

Sri Amma eli hyvin tiukkaa elämää lapsuudesta asti ja sen ainoa tavoite on ollut vapauttaa ihmiskunta kärsimyksistä. Miljoonat etsijät ympäri maailmaa toivovat edes vilausta Sri Ammasta. Olemalla hänen läsnäolossaan ihminen liukenee rakkauden ja myötätunnon mereksi.

Sri Amman ehdoton rakkaus ja myötätunto on mettä, joka puhdistaa kaikki haavat, pelot ja esteet. Sri Amma on ainutlaatuinen opettaja, joka välittää elämän suurimmat oivallukset helposti ymmärrettävällä tavalla. Yksinkertainen ja silti erittäin syvällinen. Nämä opetukset ovat totuuksia, jotka toimivat peileinä, jotka heijastavat sisäistä tilaasi.

Sri Amma ei ainoastaan ​​näytä sinulle totuutta, vaan myös antaa sinulle voimaa nähdä se itse. Sri Amma on miljoonille etsijöille kaikkitietävä äiti, ystävä, opas, voiman lähde koettelemusten ja heikkouksien aikoina. Hän on inspiraatio ja suunta antava voima runsauden aikoina.

Lisätietoja Sri Ammasta ja Sri Bhagavanista ja heidän opetuksistaan ​​on osoitteessahttp://www.sri-ammabhagavan.org

gam.finland@gmail.com