Succén fortsätter och har nu kommit till Sverige!

Sri Kalki Soma Deeksha Event

Sacred Mantra Concert av Anette Carlström

Succén fortsätter och har nu kommit till Sverige!

Sri Kalki Soma Deeksha Event

Sacred Mantra Concert av

Anette Carlström

En Helig Gåva & Katalysator för Helande

NORRKÖPING 10 SEPTEMBER

Andra orter under hösten Stockholm, Växjö, Malmö

VAD ÄR SOMA?

Eventet börjar med en Sacred Mantra Concert där du tas genom guidade meditationer och Sanskrit Mantran med trummans hjärtslag djupt in i Närvaron.

Därefter guidas du in i en djup kontakt med din inneboende Närvaro av Ljus genom Soma Deeksha. Soma har kallats gudarnas elixir, en mystisk infusion som ger en förvandling av medvetande. Soma är ett fysiskt mirakel, en energi nedladdning från högre världar som manifesteras genom Deeksha från Det Stora Medkännande Ljuset. Du tar med dig en egen vattenflaska och tar sedan emot Soma Deeksha genom en speciell process. Soma Deeksha är initierat från de andliga Avatarerna Sri Amma och Sri Bhagavan,* grundare av Golden Age Movement (GAM).

Under tidigare århundraden åkte folk till Himalaya-bergen för att skörda växter för att göra Soma. Nu har portalen öppnats och vi kan ta emot en fysisk mystisk nedladdning som för in mirakel i ditt liv.

Sri Amma & Sri Bhagavan, säger

”Mirakel är inte brott mot naturlagar.

De följer högre lagar.”

vatten glas

Vanligt vatten visar sig som Soma efter speciella böner.

Människor som deltar i Golden Age Movement

I kurser och Soma-evenemang har dragit nytta av mirakel i många år. Några av vittnesmålen är otroliga – operation förhindrad, nära-dödensolyckor avvärjda, jobb säkrade, företag går snabbt från att knappt överleva till att blomstra, relationer läkts, oväntade ekonomiska oväntade oväntade händelser, problem lösta. Detta är bara några av rapporterna.

Tusentals har fått hjälp

genom att helt enkelt ta

emot Soma.

Vill  Du också?

Information gällande event i Norrköping

Pris: 300 kr

Tid: 10 september  kl 15:30 – 18:00
Plats: Hemgården Norrköping
Adress: Saltängsgatan 7 , Norrköping

Varför händer Soma nu?

Soma kommer att göra det möjligt för dig att uppleva inre lugn och tillstånd av högre medvetande under denna tid av globala omvälvningar. Det ger helande, lösning av problem, insikter i ens liv och en extraordinär koppling till det gudomliga. Dessa gåvor från Sri Amma Bhagavan är portaler till det Stora Medkännande Ljuset och din personliga Gudomliga.

 

Divine Light

Symbolisk bild för det Stora Medkännande Ljuset

Soma är här för att förbereda ditt medvetande för upplysning:

  • Att tysta sinnets oupphörliga pladder som orsakar lidande,

  • Aktiverar orsakslös glädje

  • Stödjer mänsklighetens förvandling från illusionen av separation till upplevelsen av enhet – en inre guldålder.

Anette trumma

Eventet börjar med en Sacred Mantra Concert med Anette Carlström. Genom guidade meditationer och Sanskrit Mantran tas du genom trummans hjärtslag djupt in i Närvaron.

Vem är Sri Amma Bhagavan

Sri Amma Bhagavan är initiativtagarna till Sri Kalki Soma Deeksha och bär på Visionen att avsluta allt mänskligt lidande så att den gyllene tidsåldern som förutspåtts kan ske på planeten.

För att det ska ske behöver ett antal personer skifta till ett upplyst medvetandetillstånd. Det kännetecknas bland annat av sinnesfrid, glädje och kärlek utan orsak – en upplevelse av att vara ett med allt. Själva skiftet sker genom neurobiologiska förändringar och just nu är det många människor världen över som upplever upplysning och upplysta medvetandetillstånd, även här i Sverige!

DELTAGARNAS UPPLEVELSER

”I oktober gjorde jag ett bäckenultraljud och det upptäcktes att jag hade två cystor på min vänstra äggstock och fick besked om att jag kan behöva ta bort den äggstocken. Jag var välsignad att gå till ett Soma Center i La Jolla, CA i november och hade en mäktig somaupplevelse.Jag tänkte inte ens på behovet av läkning när jag var där.Jag gick tillbaka för ett andra ultraljud den 15 december och cystorna på äggstocken är helt borta!!!!
Vilket mirakel!”

 ”Jag hade en extraordinär upplevelse under evenemanget, när jag tittade på det stora medkännande ljuset blev allt helt tyst. Varje cell i min kropp började vibrera. Mina händer blev väldigt varma när jag höll i vattenflaskan. Jag kände hur värmen färdades upp min ryggrad till mitt kronchakra. Det öppnade sig som en blomning. Mitt hjärta sprack av glädje. Jag tittade ner på vattenflaskan, den hade bubblor som om den var kolsyrad. Smaken var som honung.”

Julia

”Jag har aldrig smakat något så gott och det fick mig att må bra, faktiskt glad. Jag bad omedelbart om ett ”mirakel” Jag har en Ford Bronco som jag har försökt sälja i tre år. Efter händelsen fick jag två samtal . Senare på dagen kom en av personerna över med kontanter i handen och köpte den direkt för mer än vad jag ville ha. Han sa att det var bilen han letat efter länge.”

Mike

”Omedelbart efter Soma-bönen kände jag stor tacksamhet. Jag kände hur mitt hjärta öppnades och tårarna rann nerför mina kinder. Detta är väldigt speciellt för mig eftersom jag bara har känt Tacksamhet en gång tidigare, för många år sedan. Sedan dess har jag väntat på att den här känslan ska uppstå igen. Jag hoppas att detta är en början på att få många tacksamhetsupplevelser igen, för det är en så vacker, ödmjuk känsla. Jag skulle kunna använda några”

Ludo

”Jag hade varit på sjukgymnastiken i 6 veckor och hade inte kunnat gå till jobbet. Efter Soman gjorde det riktigt ont i början. Jag kunde inte stå, jag var tvungen att sätta mig ner. Men efter 15 minuter var min smärta 80% borta. Idag, dagen efter, vaknade jag utan smärta. Jag kan göra allt igen! Jag klättrade till och med genom fönstret upp på taket två gånger i morse för att räta upp min antenn och känner fortfarande ingen smärta!”

Michel

För mig smakade vattnet mer eller mindre normalt, men min dotter India (7 år) blev glad för hon sa att det var väldigt gott och smakade sött,  hon drack nästan hela flaskan själv.

Jag känner Enhet, djup tystnad, allt runt omkring upplöses och ändå finns det märkbart där. Tydlig närvaro. Ingen tidskänsla, kan bara sitta där.

Jag såg mycket ljus och AmmaBhagavan. Såg hur de arbete i min vänstra sida av kroppen, speciellt i ögonområdet och i käkområdet var det mycket ljus.

Jag kunde tydligt se en förvandling i människors ansikten efter bara en kort tid. Du vet, när folk tittar på dig och det lyser verklig kärlek från deras ögon? Det var som om KÄRLEK precis hade tagit över gruppen och de skickade ut det genom deras ögon. Det var otroligt berörande och vackert.

En upplevelse är mer kraftfull än

1 000 ord

Soma är för dig!

Missa inte dessa livsförvandlande händelser! Du kommer att kunna uppleva Soma på evenemanget och ta med ditt eget vatten på flaska och få det förvandlat till Soma för ditt personliga bruk och för att dela med andra.

En upplevelse är mer kraftfull än 1000 ord

Soma är för dig!

Missa inte dessa livsförvandlande händelser! Du kommer att kunna uppleva Soma på evenemanget och ta med ditt eget vatten på flaska och få det förvandlat till Soma för ditt personliga bruk och för att dela med andra.

Information gällande event i Norrköping

Pris: 300 kr

Tid: 10 september  kl 15:30 – 18:00
Plats: Hemgården Norrköping
Adress: Saltängsgatan 7 , Norrköping

Sri Amma & Sri Bhagavan har gett oss Soma som en genväg för att höja medvetandet och skapa extraordinära personliga mirakel. Soma är unikt för varje person och som sådan förändras det efter mottagarens individuella behov.