3 dagers kursus

Stifterne

Grundlæggerne

SRI AMMA BHAGAVAN

Elsket, æret og rost over hele verden som venner, filosoffer, verdenslærere og avatarer.

SRI BHAGAVAN

Sri Bhagavan er elsket, æret og beæret af millioner rundt om i verden som en ven, filosof, verdenslærer og avatar. Sri Bhagavans unikke passion har været at befri menneskeheden fra lidelse. Selv som en lille dreng var Sri Bhagavans eneste bekymring menneskeheden. Sri Bhagavan levede et normalt liv i omverdenen som alle andre, men der var noget anderledes og specielt ved Sri Bhagavan, der tiltrak folk i alle aldre og kulturer mod ham.

Kraften i Sri Bhagavans tilstedeværelse har været en magisk og befriende oplevelse for dem, der har haft mulighed for at interagere med Sri Bhagavan eller bare være i hans fysiske nærvær. Sådanne mennesker har modtaget løsninger på deres problemer, frihed fra deres lidelse og en bevidsthedsændring gennem deres kærlighed og medfølelse.

Sri Bhagavan har været gennemsyret af matematikkens grundlæggende love på den ene side og har altid været en stor mystiker på den anden side, med en medfødt evne til at forbinde til disse sfærer langt ud over den fysiske dimension. Det mystiske aspekt fortæller fra fugleperspektivet, som Sri Bhagavan besidder i emner lige fra hverdagslige, verdslige aspekter til filosofi, psykologi, videnskab og det transcendentale. Du får et indblik i dette holistiske syn på Sri Bhagavans lære, kommentarer og samtaler om forskellige emner.

Sri Bhagavans lære er dyb, befriende og livsændrende. Han er en enestående, stor mester, som har magten til at gøre disse læresætninger til en levende realitet for den søgende, hvilket manifesteres som mirakler, frihed fra lidelse, ændrede bevidsthedstilstande og i sidste ende opvågning og oplysning for den søgende.
At være i nærvær af Sri Bhagavan er at blive druknet i kilden til ubetinget kærlighed, en kærlighed der mangler dømmekraft, en kærlighed der ikke binder dig, men lader dig være dig selv.

SRI AMMA

Sri Amma og Sri Bhagavan er bredt anerkendt som avatarer af millioner rundt om i verden. De repræsenterer de feminine og maskuline aspekter af det umanifesterede guddommelige.
Sri Amma levede et meget stramt liv fra barndommen med det ene formål at befri menneskeheden fra lidelse. Millioner af hengivne rundt om i verden længes efter et glimt af Sri Amma, ved at være i hendes nærhed opløses man i et hav af kærlighed og medfølelse.

Sri Ammas ubetingede kærlighed og medfølelse er en nektar, der renser alle sår, frygt og hæmninger. Sri Amma er en unik lærer, der formidler livets største indsigt på en let forståelig måde. Enkel og alligevel meget dybdegående. Disse lærdomme kræver ikke megen eftertænksomhed, da de rammer dig med forbløffende præcision. De er sandheder, der fungerer som spejle, der afspejler din indre tilstand og samtidig gør dig tryg ved den.
Sri Amma viser dig ikke kun sandheden, men giver dig også styrken til selv at se den. For millioner af hengivne og søgende er Sri Amma den alvidende mor, en ven, en guide, en kilde til styrke i tider med prøvelser og svaghed. En inspiration og retning i tider med styrke og overflod.

For mere information om Sri Amma og Sri Bhagavan og deres lære, gå til: http://www.sri-ammabhagavan.org