Home

3 pv kurssi

Perustajat

Jäsenille

AWAKENING TO THE GOLDEN AGE

Tervetuloa Golden Age Suomen sivuille!

Tämä sivusto on omistettu tukemaan SriAmmaBhagavanin henkisten avatarien visiota valaistumisen kulta-aikaa, jossa ihminen voi elää ehdottoman rakkauden ja ilon tilassa, tuntea yhteyden kaikkiin eläviin olentoihin ja luontoon kokonaisuutena ja kokea sisäisen vapauden .

Kultakaudella on kaksi puolta: ulkoinen ja sisäinen. Ulkoinen kulta-aika syntyy tieteen ja tekniikan kehityksen myötä lähitulevaisuudessa. Jotta voisimme nauttia tuosta ulkoisesta kulta -ajasta, sitä on täydennettävä sisäisellä kultakaudella, jolle on ominaista rakkaus ja ilo ilman syytä, sisäinen rauha, myötätunto ja eläminen ykseystietoisuudessa.

Vaikuttaakseen maailmaan kokonaisuudessaan vain pienen osan ihmiskunnasta täytyy herätä korkeampaan tietoisuuteen. Tämä sivusto on omistettu sinulle, joka tunnet sydämessäsi paloa osallistua maailman valaistumisprosessiin.

Sri Amma Bhagavan ovat hengellisiä avatareja, joilla on visio ja tehtävä luoda kulta-aika Suuren myötätunnon valon avulla.

LIITY MATKAAN

CREATE -kurssi

                                ___________

CREATE -kurssi on ainutlaatuinen itseoivalluksen voimallinen kokemus. Opit kuinka alitajunnan ohjelmat hallitsevat ja rajoittavat elämääsi. Kolmen tunnin aikana pääset älyllisen tiedon ulkopuolelle vertaansa vailla olevaan muutokseen ja salaperäisiin kokemuksiin. Se auttaa kokemaan tietoisuutta ja kuinka voimme vaikuttaa kykyymme luoda. Jokaisella kurssilla osallistuja saa 2 lahjaa: yhden maallisen lahjan ja yhden henkisen lahjan. Eri kurssikerrat keskittyvät tiettyyn teemaan – terveyteen, vaurauteen, suhteisiin tai menestykseen.

Tämä kurssi on hyvä johdanto Kultaisen Liikkeen oppitunteihin ja prosesseihin muutoksesi syventämiseksi.

Lue lisää >>

Kultaisen Ajan jäsenyys

                                ___________

Kultaisen Ajan jäsenyys on vuoden kurssi (kesäkuusta 2023 – toukokuuhun 2024). Kun tulet jäseneksi, saat osallistua kuukausittain järjestettävään kurssiin sekä hyödyntää useita muita etuja viikoittain. Kurssilla saat joka kuukausi Sri Bhagavanin läsnäolon ja viisauden, jota seuraa syvä prosessi. Ensimmäistä kertaa historiassa joukoittain ihmisiä valaistuu Suuren Myötätunnon valosta. Tämä ryhmä valaisee jonain päivänä muita ja auttaa muuttamaan ihmiskuntaa. Kurssin tavoitteena on kaikkien osallistujien valaistuminen. Sinäkin voit olla osa Kultaisen Ajan ryhmää. Jos tämä puhuttelee sydäntäsi, jatka lukemista.

Lue lisää >>

Journey into the Golden Age

3 päivän kurssi

                                ___________

Osallistu voimakkaaseen kolmen päivän matkaan oppiaksesi Sri Amma Bhagavanien pyhiä opetuksia ja viisautta. Tähän upean online -kurssin voit osallistua omassa kodissasi ja kokea syvän sisäisen parantumisen ja heräämisen kultaisen ajan matkaan.

Kurssilla syvennät tietoisuuttasi, yhteyttä muihin ja ympäröivään maailmaan.

3 päivän kurssin tavoitteena on:

  • valmistella 74000 valaistunutta antamaan heille valmius valaista ihmiskuntaa

  • muuntuminen, joka tarkoittaa sisäisen dialogin muutosta myönteisemmäksi, joka puolestaan vaikuttaa myönteisesti siten terveyteen, vaurauteen ja ihmissuhteisiin.

  • antaa ihmiselle/yksilölle voima Valaista muita jo ennenkuin 74000 on täynnä.

Lue lisää >>

Yhteystiedot:
Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää kursseihin liittyen, ota yhteys
gam.finland@gmail.com