Awaken to Your Light!

Valaistumisesta voi tulla helposti SINUN todellisuutesi ja tuoda iloa elämääsi!

23. huhtikuuta klo 16-19

Tervetuloa sinun lähelläsi olevaan paikkaan kokoontumaan ja nauttimaan osallistumaan musiikista kuulemaan valaistumisen ja niiden tilojen kokemuksia, sekä osallistumaan meditaatioihin, jotka syventävät yhteyttäsi korkeimpaan minääsi.

Anette

Juontaja: Anette Carlström

Kristian

Muusikko: Kristian Thorsager

Awaken to Your Light!

Valaistumisesta voi tulla helposti SINUN todellisuutesi ja tuoda iloa elämääsi!

23. huhtikuuta klo 16-19

Tervetuloa sinun lähelläsi olevaan paikkaan kokoontumaan ja nauttimaan osallistumaan musiikista kuulemaan valaistumisen ja niiden tilojen kokemuksia, sekä osallistumaan meditaatioihin, jotka syventävät yhteyttäsi korkeimpaan minääsi.

Ihmeellisen, iloisen ja kärsimyksestä vapaan elämän eläminen on mahdollista tässä ja nyt, ja se on jo tullut todeksi monille tuhansille ihmisille ympäri maailmaa! Kun sinusta tulee valaistunut, elät tilassa, jossa vallitsee ilo ilman syytä ja  pyyteetön rakkaus, yhteys toisiin ihmisiin ja luontoon sekä vapaus sisäisistä ristiriidoista ja kärsimyksistä. Kun kasvamme tietoisuudessamme, annamme myös panoksemme lähimmäisillemme ja maailmalle.

Tapahtuman aikana sinua ohjataan myös meditatiivisen prosessin kautta Huipputilaan (Peak State). Se on korkea tietoisuuden tila, joka voidaan kokea sisäisenä rauhana, ilona, rakkautena, autuutena, yhteytenä sisäiseen läsnäoloosi, yhteytenä korkeimpaan itseesi jne.

Lopuksi kuulet, miten voit saada tämän hämmästyttävän pysyvän tietoisuuden muutoksen, jota kutsutaan valaistumiseksi, ja alkaa todella ELÄÄ!

Koko tapahtuma lähetetään suorana lähetyksenä paikalliseen kokoontumiseen lähelläsi olevassa paikassa!

Livesändningen sker från flera nordiska orter där de medverkande befinner sig.

Kyyjärvi, Tampere, Alavieska, Inkeroinen, Lappeenranta, Nivala, Kuopio,  Joensuu, Kouvola, Isokyrö

Stockholm, Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Växjö, Norrköping, Sveg,, Hedemora, Gnesta, Hillerød, Aalborg, Mols,

 

Anette Carlström värd

Tapahtuman juontajana toimii Anette Carlström; puhuja, kirjailija, mantralaulaja ja kokonaisvaltaisen lääketieteen terapeutti. Viimeiset 20 vuotta Anette on kiertänyt maailmaa ja opettanut omasta kokemuksestaan kursseilla, luennoilla, satsangeissaa ja meditaatiotapahtumissa. Hän antaa hoitoja, kursseja ja henkistä ohjausta sekä Helsingborgissa sijaitsevalla klinikallaan että verkossa.

Anette on kirjoittanut kaksi kiitettyä kirjaa tietoisuuden kehityksestä ja valaistumisesta; ”From the Heart” ja ”Namaste”, jotka vievät lukijan matkalle elämän salaperäisiin totuuksiin, jotka kätkeytyvät arkeemme.

Kristian Thorsager

Nostaaksemme energiaa entisestään Kristian Thorsager laulaa ja soittaa meille. Hänen kaunis musiikkinsa on syvästi liikuttavaa, ja se lähetetään suorana lähetyksenä Kööpenhaminassa pidetystä kokouksestamme kaikkiin paikkoihin. Meille annetaan mahdollisuus laulaa mukana ja siten mennä syvemmälle meditatiiviseen, rauhalliseen tilaan. Kristian on tanskalainen laulaja, joka työskentelee useiden eri perinteiden parissa. Hän kirjoittaa omia kappaleitaan englanninkielisin sanoituksin, mutta on samalla juurtunut muinaiseen joogaharjoitukseen, sanskritinkieliseen mantra-lauluun, ja hän on julkaissut useita albumeja.

Anette ja Kristian ovat Hillerödissä, ja sieltä heidät lähetetään suorana lähetyksenä kaikkiin muihin paikkoihin RUOTSI-TANSKA-SUOMI.

”Sanat eivät pysty kuvaamaan kauneutta!”

 

Kolme valistunutta ihmistä Pohjoismaista jakaa kokemuksiaan ja vastaa kysymyksiin. Saat tietää heidän kokemuksistaan elämästä läsnäolossa ja todellisesta kosketuksesta itseensä sekä tavasta päästä sinne. Näiden jakamisen kuunteleminen menee paljon sanoja pidemmälle, kun kokoonnumme yhteen ja kuuntelemme valaistuneita ihmisiä, syntyy hämmästyttävä ja 

Eva Peterson delning
Jarkko Pesu delning
Viveka delning

Sunnuntai 23. huhtikuuta

16:00 – 19:00 Suomen aikaa

 

Paikkakunnat 

Suomi: Kyyjärvi, Tampere,  Alavieska, Inkeroinen, Lappeenranta, Nivala, Kuopio, Joensuu

Ilmoittautuminen: Linkki

REKISTERÖIDY SUOMEN TAPAHTUMAPAIKKOIHIN